UA to Canada CUAET
-
Мы отправили в Мадрид на вклейку свои паспорта с запросами на паспорта и детские тоже без , вот завтра едем все 4 ре забирать . Письмо сопроводительное не вложили. Просто написали в кризис .
-
Доброго ранку! Питання до батьків, які робили переклад свідоцтва про народження дітей з української мови на англійську! Це має бути переклад ліцензійного перекладача, чи можна самостійно по шаблону з інтернету? Переклад треба завірити нотаріально чи ні? Може хто з вас в Варшаві робив і має контакти? Дякую і чекаю зворотній зв'язок.
-
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, кто отдавал и забирал в Бухаресте, при получении нужно показывать письмо или что-то еще? Т.к. прислали сообщение, что можете забирать, но без сопроводительного письма.
-
Вчора в візовому центрі забирала мій і чоловіка паспорт з вклеєною візою, і запитала, що нам робити, щоб пришвидшити розгляд документів дитини, бо я подавала групову заявку, тобто сім'я, нам є, а дитині немає. То нам порадили писати в кризову форму. На моє запитання чи можемо ми вислати паспорт дитини з нашими копіями схвалення віз, нам відповіли, що спробувати можете, гарантій ніхто не дає, що вклеють, але треба долучити копію свідоцтва про народження і переклад.
-
Кажуть, якщо є introduction letter, то отримаєте без проблем
-
Добрий день. Таке питання: тільки вчора подала запит на візу (я-мама і двоє дітей 3 і 7 років). Збираюсь в Польщу здавати відбитки пальців. Так от саме питання: що потрібно від дітей, якщо в посольство я їду без них? Знаю, що до 14 років відбитки не потрібно, але може їх фото?
-
Якщо ви маєте на увазі WP по CUAET, то ніхто нічого не знає. Офіційно на сайті Канади написано, що програма та усі сервіси по програмі діють до 31 березня. Більш нічого. Решта - це думки та сподівання. А якщо на загальних умовах, та то треба контракт з канадським роботодавцем мати, чи подаватися по якісь програмі.
-
Від дітей нічого не потрібно . Можно було при заповненні анкети, загрузити дитячі фото одразу ( як я пам’ятаю , це не обов’язково ) . Якщо щось буде потрібно від вас , чи дітей , вам напишуть лист в особистий кабінет запит на документи яких не вистачає
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, а треба якійсь лист роздруковувати, щоб забрати паспорт? Прийшло повідомлення, що я можу забрати, але без супровідного листа.
-
Дітям прийшли паспорти з вклеєними візами. Дозвіл на виїзд від батька дітей вони залишили собі(візовий центр). Чи потрібно тепер знову робити дозвіл на виїзд, якщо віза вже вклеєна? Може хтось знає?
-
В Бухаресті. Віддавала в руки без попереднього бронювання, бо тут його нема.