UA to Canada CUAET
-
Друзья, когда паспорт готов на IRCC что-то приходит? Или можно ехать сразу после noreply с соответствующей информацией от вфс?
-
Я забирав свій, жінки та сина, без попереднього запису. Про всяк випадок жінка та син заповнили мені довіреності, та я роздрукував скан-копії паспортів, що забираю. Я так і не зрозумів, чи було це потрібно, бо дівчина, що віддавала паспорти, просто подивилася на ці папірці в мене в руках, сказала трохи почекати, потім винесла мені одразу три конверти та попросила перевірити наявність віз. Потім розписався в журналі про отримання навпроти наших прізвищ, та і все. Довіреність є тут у групі у файлах. За розкладом паспорти видають тільки до обіду, але я був десь о 14:30 і не виникло жодних питань.
-
Добрый день,подскажите пожалуйста что писать на конверте при отправке паспортов на визу в Варшаву
-
Доброго дня 😊 Є коротке питання щодо того, як працює IRCC. Я подавалась з партнером на CUAET (партнер з країни яка уможливлює eTA), звичайно партнер був вписаний до мене в заявку як common law partner та документи підтверджуючі це також були додані. Ми планували одружитися давно і оскільки невідомо було скільки чекати на рішення, ми одружилися. У день весілля мені прийшло підтвердження та запит надіслати паспорт. Запитання: Чи можу я надсилати вже паспорт і поінформувати IRCC про зміну статусу? Чи навіть така зміна в аплікації вестиме до необхідності складати аплікацію знову, тож немає сенсу надсилати паспорт?
-
Не важно в какой стране подаваться, вашу заявку рассматривает офицер который сидит в Канаде, а вот рассмотр начинается с момента сдачи биометрии. Мне и супругу письмо на вклейку после биометрии пришло через 2 недели, детям ждали с августа, вот только на днях вклеили.
-
У нас некоторые граждане отказываются официально от ИНН, ссылаясь на религию… Так что…всякий бзик может быть))) Некоторые верят во всякую ересь…