UA to Canada CUAET
-
Я сдавала 20.12, сегодня забрала )
-
Спасибо ☺️
-
Ні як не робив Мені само прийшло на пошту через 2 тижня після паспорт реквесту
-
Доброго времени суток .Может кто знает,куда отправляют паспорта после вклейки ,если не забрать вовремя?я отвозила в визовый сама и хотела забрать так же ,но не получилось ,как узнать куда его отправили или сколько он может храниться в визовом центре ?(г.Дюссельдорф)
-
Необязательно
-
Это не памятка, а опрос, в нем спрашивают, в какую провинцию едете, планируете ли работать и т.п.
-
Скажите пожалуйста, я сдала на биометрию , в прошлом ещё году, но поехать вклеить не было возможности у меня она прогорела и сколько времени действует биометрия?
-
Всім привіт !!!)Щоб забрати паспорт з вклейки ,за скільки потрібно його забрати з візового )І чи потрібно бронювати дату в у візовому?Дякую
-
Всім здравствуйте! Прошу допомоги 🙏🏼 Ми відправляли у Варшаві курьером паспорти і клали квитанції для відправки курьєром назад. Два тижні прийшов лист на пошту і нічого. Паспорту нема. Тут вказано шо паспорт в посольстві і його треба там забирати. Тобто треба самим йти забирати🤔? Чи я не так розумію? Ми ж кидали оплачували назад- чи то вже не відправляють? Підкажіть будь ласка шо робити, а то вже посивію за ті паспорти?🙏🏼
-
А щось потрібно мати з собою?