UA to Canada CUAET
-
любой документ, выданный Канадой, не может быть дальше срока действия паспорта. нужно либо продлять уже по прилету в Канаде, либо получать новый паспорт до подачи/прилета
-
Visa application, tracking ID No. 201PLWAPKT1** – Your processed decision envelope has been dispatched from the IRCC Office, on Wed Dec 28 2022 and is on transit to the Canada Visa Application Centre in CVO. Что это за процесс? У кого было такое сообщение, что было после?
-
Спасибо большое ❤️
-
Ви скільки часу чекаєте ? Попробуйте відшукати місце знаходження вашого документа за номером ,який отримали після того як VFS отримав ваш паспорт
-
Подскажите пожалуйста есть ли кто то кому уже открыли визу и кто указывал в анкете место фактического жительства и место прописки один и тот же адрес?..говорят могут отказать если ты находишься по месту прописки так как сочтут что тебе ничего не угрожает ..не знаю насколько это реально
-
Чи обовязково робити переклад на англ свідоцтв про народження дітей? Може ше треба переклад інших доків?
-
Мне открыли, уже в Галифаксе Это Ваши страхи. Визу открывают всем.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/welcome-canada/emergency-accommodations.html?utm_source=airport-poster&utm_medium=qrc&utm_campaign=ukraine&utm_content=emergency-accommodations Проверяйте. Там 10 городов. И по каждому контакты ,кто этим занимается
-
Після останньої смс (шо паспорт доставлений і готовий до забору) вже дві неділі пройшло. Але ми замовляли курьєрську туди і назад. І от тиша і ні паспорта ні інших смс. Відслідковували про ре що в офіс доставлено, а після вже неділю не знаходить🤷🏻♀️
-
Хм. Не знаю ,чесно....можоиво зателефонувати чи піддійти особисто запитати у посольстві
-
Взагалі-то у свідоцтві про народження прочерки не ставляться. Кожна мама вписує ПІБ батька дитини. Але це можуть бути офіційні правдиві дані, або вигадані. Якщо вигадані, то до свідотства додається ще один листок, де вказано, що мати-одиначка,а дані про батька вказані з її слів. Тобто цей додатковий лист і є підтвердженням того, що мамі не потрібні ніякі дозволи від батька дитини.
-
Всем привет.Нужна помощь!Ищу для своей мамы попутчиков до Эдмонтона или,хотя бы,до Калгари,с кем бы она могла долететь,на март месяц.Может кто-то будет брать билет или уже взял отзовитесь,пожалуйста,буду очень благодарен)
-
В закрепе ссылка
-
Привет! Я возможно полечу в феврале/марте в Калгари из Минска