UA to Canada CUAET
-
нет, сумма выплат с типом визы никак не связана и никогда не была. разные визы для разных членов семьи естественно можно
-
То есть я делаю одну семейную заявку, в ней же выбираю опцию добавления членов семьи и заполняю их заявки. И затем загружаю это все единой заявкой. Да?
-
відповідаєте “так” на питання Do you want to apply for more than 1 person at the same time? створюєте групу, і там можна додавати кожного члена сім’ї кнопкою “add member”. заповнюєте анкету на кожного члена сім’ї.
-
▶️Доброе время суток, кто осуществил перелёт в Канаду после 31 декабря 2022 до нынешнего момента - отзовитесь!!! ◀️
-
задавайте конкретне питання, не потрібно робити перекличку у чаті на 19 тис людей.
-
Дуже дякую!
-
Нету) И в Братиславе нет Жду полуночи - может появятся
-
Спасибо
-
Странно Точно
-
С другого браузера / компа Нету
-
Підкажіть будь ласка, як заповнювали частину анкети про роботу, якщо в цей час були в декреті, то вказували місце праці з якоюсь поміткою чи ні - вказували лише час, коли реально працювали?
-
Выскочила 1 дата Схватил) Всем спасибо!
-
Хочу запитаю ще.:) Я в процесі заповнення заявки. Бачу, что тип заявки йде як "Work permit application". Трохи дивно, бо очікувала, що буде "Visitor visa" (так було у моїх знайомих, що раніше заповнювали заявку на візу). Чому це так? Чи це одне й теж?