UA to Canada CUAET
-
Доброго дня співвітчизники! Чи знаєте як прискорити повернення паспорта? На лист отримала таку відповідь: «your passport is on the way from the Embassy to the Visa Application Center». Можливо є якісь лайфхаки щоб забрати паспорт? Наперед вдячна за рекомендації🙏
-
Добрий вечір! Дуже цікавить відповідь на це запитання🙏 Хто може відповісти?
-
подаватись через ircc account. ви плануєте працювати у медицині, агро або суміжних сферах? якщо ні — знімати обмеження не потрібно. детальні інструкції на сайті — www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html#canada
-
Не планую, але у моєму work permit написано, що я маю пройти медичний огляд у перші 90 днів
-
t.me/UAtoCanada/189678
-
Дуже дякую
-
Калі адзін з сям'і - грамадзянін Украіны, ён падаецца, як асноўны заяўнік. З ім разам могуць атрымаць візы дзеці і муж альбо жонка, калі яны грамадзяне Беларусі.
-
повідомлення, на яке ви відповідаєте від 15 серпня) ця дівчина вже чат покинула
-
Не глянула на дату. Дякую!
-
До 5 людей включно в одному листі можна
-
Прискорити нічого не можна. Вам надійде лист, коли паспорт вже буде у візовому центрі. Потім звідти забирати тим способом, який Вам зручний.
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, можно ли деньги с укр. валютной карты пересылать деньги на канадскую или снимать деньги с укр. валютной карты в Канаде?
-
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка, чи вірно я зрозуміла- я знаходжусь у Бельгії- хочу відправити паспорт на вклейку візи до Дюсельдорфу - у банку мені необхідно оплатити тільки за зворотню доставку і цей чек вкласти у конверт ? А за доставку туди я оплачую на почті? Дякую
-
Привет, подскажите пожалуйста, вы наперед оплачивали обратного курьера? Мне пришел запрос на вклейку и я знаю что туда курьером, но чтобы забрать из Варшавы читала что надо в очередь записываться теперь.
-
Забирала сама 30 паспорт с irrc вернулся в визовый 03.01 забронировала визит по паспорт на 04.01
-
Большое спасибо за ответ :)