UA to Canada CUAET
-
Кому цікаво. Дитяча віза - очікування 6 місяців. Тепер, ще 6 тижнів на вклеювання)
-
Спасибо, а сколько они потом вклеивают?
-
В Гугл вбиваете и он находит, и где файл скачать, и видео, как заполнять
-
Квитки вони перереєстровують безкоштовно, я в плані, що в них як не старатися, все одно не встигнеш, там налагоджено, що відразу дають талони на перекус, показують куди далі йти на перереєстрацію і тд, це стається через те, що в них централізований контроль пасажирів і транзитних, і звичайний і трапляються величезні черги. В деякихиінших аеропортах світу реально за годину встигнути, але не у Франкфурті.
-
ну ваша фраза “вони все спеціально все організували так, щоб люди запізнювались” — звучить смішно. я була в цьому аеропорті 14 разів за останні 8 років і ніколи нікуди не запізнилась) на секьюріті трапляються великі черги, так. дуже часто, через те, що пасажири самі дуже повільні і затримують чергу.
-
Спасибо
-
Не треба перекручувати, такої фрази я не писала, моя фраза:"Там все зроблено так, щоб не встигнути пересісти за короткий час і доводиться чекати на наступний рейс." зроблено це так, бо контроль там жорсткий і поганого в цьому нічого не має, тому ризикувати не варто. Мені в цьому аеропорту також доводилося часто бувати.
-
я не перекручую, а лише перефразувала те, що ви сказали. година — замало усюди, не тільки у Франкфурті.
-
Вітаю! Хто вже в Канаді і летів з паспортом, термін якого мав закінчитися через кілька днів. На скільки вам дали ворк перміт?
-
ворк перміт видають тільки на строк, на який діє паспорт. якщо декілька днів залишилось — видадуть на декілька днів. рекомендую продовжити паспорт до вильоту.
-
-
Ви впевнені? Паспорт мені не подовжують, якби я могла це зробити, то зробила би давно. Цікаво тоді, як українці їдуть взагалі без паспорту і отримують ворк перміт? Бо в іншому чаті читала, що таке було
-
так, впевнена. це написано усюди на офіційному сайті. ті, хто летять по sjtd — це зовсім інша процедура.
-
якщо не вірите, ось ворк перміт, який був виданий на строк 9 днів. строк дії паспорту був саме до цієї дати.
-
Зрозуміло( дякую