UA to Canada CUAET
-
Не треба перекручувати, такої фрази я не писала, моя фраза:"Там все зроблено так, щоб не встигнути пересісти за короткий час і доводиться чекати на наступний рейс." зроблено це так, бо контроль там жорсткий і поганого в цьому нічого не має, тому ризикувати не варто. Мені в цьому аеропорту також доводилося часто бувати.
-
я не перекручую, а лише перефразувала те, що ви сказали. година — замало усюди, не тільки у Франкфурті.
-
Вітаю! Хто вже в Канаді і летів з паспортом, термін якого мав закінчитися через кілька днів. На скільки вам дали ворк перміт?
-
ворк перміт видають тільки на строк, на який діє паспорт. якщо декілька днів залишилось — видадуть на декілька днів. рекомендую продовжити паспорт до вильоту.
-
-
Ви впевнені? Паспорт мені не подовжують, якби я могла це зробити, то зробила би давно. Цікаво тоді, як українці їдуть взагалі без паспорту і отримують ворк перміт? Бо в іншому чаті читала, що таке було
-
так, впевнена. це написано усюди на офіційному сайті. ті, хто летять по sjtd — це зовсім інша процедура.
-
якщо не вірите, ось ворк перміт, який був виданий на строк 9 днів. строк дії паспорту був саме до цієї дати.
-
Зрозуміло( дякую
-
медогляд не грає ніякої ролі. вп видають максимум на 3 роки.
-
Перепрошую за таку кількість питань🙈 я вичитала у вас в інфо, що зможу податись на подовження статусу. Тобто по приїзду я можу зробити це одразу? Чи почекати декілька днів, доки мій статус закінчиться? І чи взагалі висока вірогідність, що можуть відмовити?
-
для того, щоб податись на продовження статусу потрібно мати новий паспорт чи продовжений паспорт. усі документи видаються лише на діючий документ. тому вам потрібно якось вирішити це питання, бажано до в’їзду в Канаду, тому що буде як у тому повідомленні про продовження статусу.
-
Це просто жах😤 посольство України відмовляється подовжити мій паспорт і в Канаді він буде не діцсний, і що хоч роби😐 Дякую за інформацію