UA to Canada CUAET
-
для того, щоб податись на продовження статусу потрібно мати новий паспорт чи продовжений паспорт. усі документи видаються лише на діючий документ. тому вам потрібно якось вирішити це питання, бажано до в’їзду в Канаду, тому що буде як у тому повідомленні про продовження статусу.
-
Це просто жах😤 посольство України відмовляється подовжити мій паспорт і в Канаді він буде не діцсний, і що хоч роби😐 Дякую за інформацію
-
В какой вы стране?
-
Чому відмовляється З 1.11 цю процедуру поновили Не мають права
-
29.10 мені відмовили😭 бо мій закордонний паспорт не біометричний🙈 це в посольстві України в Азербайджані
-
Доброго дня. Напишіть, будь ласка, зрозумілий алгоритм з оформлення нового паспорта /продовження дії - віза Канади- visitor record. Потрібно для дитини до 16 років. Куди йти, писати, їхати. Строк дії закінчується в липні цього року. Читала в чатах, на сайтах консульства та IRCC. Багато питань лишається 😅 дуже вдячна за допомогу 😇
-
Так з 18.10 по 1.11 цю процедуру були відмінили З 1.11 поновили, спробуйте ще раз
-
Підкажіть будь ласка, вибачаюсь що повторююсь, заплутався в повідомленнях, якщо не збираюсь знімати обмеження з ворк перміту мед.огляд все одно потрібно робити протягом 90 днів з дати прильоту?
-
t.me/UAtoCanada/189678
-
Шукаю будинок в оренду, з лютого, Торонто, 4 спальні.
-
контаки клініки є на оф сайті. медогляд не можуть не “прийняти”. t.me/UAtoCanada/189678
-
Всем привет. Кому не приходило письмо с ворк авторизейшн на почту, что показывали в аэропорту ? Как получали?