UA to Canada CUAET
-
Добрый день, кто нибудь знает, после отметки о продлении срока действия паспорта, при бронировании авиабилетов, нужно указывать продленный срок уже или старый?
-
Как податься на визу, в закрепах все есть И сайт и процедура сама, как биометрию сдать, как паспорт отправить потом на вклейку И там вы найдёте ответы практически на все свои вопросы В том числе и поиском по чату тоже пользуйтесь
-
доброго дня ,мені на пошту прийшло шось таке (Иммиграционный медицинский осмотр: у вас должен быть действительный (ИМЭ) , если необходимо. Ваш IME должен быть в день вашего прибытия в порт въезда, иначе вы можете быть признаны неприемлемым.) то тіпа я маю пройти мед комісію в Канаді в перший день чи ще до Канади?
-
Теж цікавить це питання. Поділіться досвідом хто як робив? Якщо є штамп подовження, то відразу можна створювати анкету на новий визитор рекорд? І як пояснити ircc що треба брати до уваги цей штамп що це подовження дії паспорту, чи не було з цим проблем?
-
Нужен ваш совет жена главный аппликант, подали семьёй 5 ч, жена подала вторую анкету исправленную и попросила использовать вторую, в первой ошибки, пришло одобрение на 5х , на ее первую анкету, вторую удалили, в через кризис форму послали дополнения информацию к первой, выслали им на вклейку , вклеили в мае, паспорт жены по тренинг коду в консульстве с мая, 8 месяцев, нам прислали визы 4, ее не вклеили пока, загранпаспорт старого образца 1994 года, первый, и справку с консульства о гражданстве Украины, писали, звонили, ждите, вторую ее правильную анкету сами они удалили. Может написать в визовый центр ещё? Горячая линия типа ждите. Посоветуйте. Может хотят sjtd?
-
я вам написала, что если срок действия паспорта закончился, в него визу не вклеят. на просроченные документы никакие документы канада не выдает. делайте новый загран и отправляйте им на вклейку. или выясняйте, если вам выдадут sjtd, тк не все офисы его сейчас выдают и не все аэропорты выпускают без наличия заграна
-
Добрий день. 💙💛 Можливо хтось стикався з подібною ситуацією і зможе підказати. Ми із Херсонської області, місто Олешки. Виїхали до Польщі, де я заповнила на свою родину та на моїх батьків аплікації на візу за програмою CUAET ще у середині квітня. Я чоловік та діти отримали візи ще влітку та прилетіли до Канади наприкінці вересня. Батьки відлетіли до Ізраїлю до друзів, чекати на візи там. У Польщі залишатися було ніде і нема за що. Повертатися в Україну нам нема куди. По батьківським аплікаціям до жовтня не було жодних рухів, навіть підтвердження біометрії. Я вирішила ще раз подати на візи заново, але вже з маминого кабінету. Через тиждень прийшло підтвердження біометрії та запит на паспорт на вклеювання візи на маму, але за першою, квітневою, аплікацією. А ще за два тижні прийшов запит на вклеювання візи на батька, але за новою, жовтневою, аплікацією. Батьки вклеїли їхні візи до паспортів. Але через три тижні їм на пошту прийшли листи, що їхні жовтневі аплікації відхилено (cancelled). У квітневих усе без змін. Мамина approved, по татовій тиша. I у нас виникли такі питання, чи може тато їхати до Канади по вклеєній візі? Чи дійсна віза, якщо вона вже вклеєна, але якщо аплікація за якою йому її видали, відхилена? Буду дуже вдячна за будь-яку відповідь та допомогу🙏
-
-
Доброго времени суток, это сообщение обозначает что отправили курьером уже мне ?Не могу понять визовый центр это структура отдельная от vfs