UA to Canada CUAET
-
Так і думала, але почала нервувати. Дякую!
-
что такое просроченная биометрия? паспорт? а по какому документу вы тогда летите?
-
Може людина має на увазі шенген коридор 90 / 180. Тобто можна перебувати по біомтрії 90 днів без візи а потім або віза, посвідка чи до дому. Мені теж цікаве це питання. Бо в теорії віза дає право на транзит. З Великою Британією можуть бути проблеми (транзитна віза).
-
Так и есть.Я нахожусь в Европе легально по биометрии,а потом хочу Канаду лететь но биометрии нет уже
-
В смысле по биометрии… Разве биометрия дает право на нахождение в стране? Даже если так, то в Канаду нужна другая биометрия
-
Або трошки затратне рішення - це податися на карту побиту (посвідка на проживання) 350 зл якщо ціна не виросла, справи розглядають довго, але з моменту подачі легальне перебування
-
Вам потрібно виїхати за межі ЄС або оформити документи в тій країні в якій ви знаходитесь
-
А курєрські служби хіба приймають паспорти до відправлення?
-
всім привіт не можу розібратися. право на в’їзд я маю право до кінця закінчення строку лії паспорта ? мені хтось сказав, що якщо не в’їхати до 31 березня , дозвіл на роботу можно і на отримати. це вірна інформація ?
-
t.me/UAtoCanada/181734
-
Доброго вечора! Перепрошую якщо таке питання було, підкажіть, будь ласка, чи зараз щоб подати паспорт на вклейку та забрати його теж треба записуватися через сайт? Це так для всіх країн? Чи є такі шо можна без запису
-
Добрий вечір! Скажіть будь ласка, чи є якась інформація, що программа CUAET буде продовжена? Після 31 березня..
-
Офіційної відповіді Канади не має щодо закінчення програми CUAET 31 березня 2023. Якщо вклеєли візу то work permit дадут після 31 березня.... повинні.... Не поріть срачку і зраду з 31 березня і т.д.
-
я здавав та забирав паспорти на вклейку у Мадриді без запису, але треба було прийти до 13 00
-
Это значит что выехать в Украину,а потом через Польшу вернуться обратно и пустят ли меня обратно в ЕС?
-
VFS по телефону говорять відправляти кур’єром на адресу їх офісу. В службах доставки кажуть, що документи можуть відправити кур’єром тільки фізичній особі, а не на адресу офісу. VFS не дає ніяких даних крім поштової адреси, а без цих даних курєрська служба не відправляє. І тут все. Як відправити той паспорт я не розумію.
-
Dpd отправили без проблем
-
Можна просто в країни не Євросоюзу, та треба почитати на скільки днів треба покинути щоб можна було знов 90
-
Мені просто з дитинкою 5 міс не виходить зараз сісти і полетіти. Хоча б до літа пересидіти... Але боюсь ворк перміт потім не дадуть
-
Подскажите что брать на PASSPORT COLLECTION? Письмо вфс, и что еще?
16 Jan 2023, 06:08
about 3 hours ago