UA to Canada CUAET
-
Якщо у Львові то ні. Якщо по Європі то так
-
У Львові теж можна)
-
Пропав пункт "check full application status" особистому кабінеті IRCC. Я не можу переглянути повідомлення в особистому кабінеті !!! Що робити??????? Відгукніться в кого була така ситуація!!!
-
Добрый день! Подскажите, как из Запорожья отправить паспорт в Польшу на вклейку визы? Дайте контакты курьерской службы
-
Добрий вечір , хтось чув коли запрацює сайт ?
-
Куди краще подавати паспорт: VFS в Стамбулі або VFS в Анкарі?
-
поиск по чату работает эффективнее, чем сто пятьсот !!!! и ???? t.me/UAtoCanada/193446
-
Я через Чернівецьку турфірму відправляв в бухарест все пройшло вдало
-
Мы из Запорожья,только отправляли из Черновцов в Ивано-Франковск,агентство,1500 паспорт, в Варшаву
-
Відколи можна? У Львові неможна більше як 1 людину з кабінету. Це від того моменту як OTP коди увели. Попробуйте,а тоді скажете....
-
Original Passport Request - це запит на вклейку?
-
Поштою, заповнювала місяць назад Приклад заповнення є в цій групі, записали на одне число і час
-
Вроде написано утро пятницы
-
Дякую за відповідь Вибачте за кіпіш
-
Так
-
Так запитували про КАБІНЕТ(з одного акаунта), а не пошту. Поштою звісно, що можна
-
швидко прийшло здавав біометрію тільки 8 днів назад, якщо вже приходить вклейка то можна враховувати що візу отримав?
-
Думала один акаунт це пошта😅 Ну і через сайт там взагалі нереально, краще відправити листа і почекати) ми чекали рівно тиждень, а друг позавчора відправив, а вчора дату отримав😊
-
А сколько заняло по времени от момента отправки им документов и до получения паспорта назад? И давно это было?
-
Все вместе месяц
16 Jan 2023, 06:08
160520/286140
37 minutes ago