UA to Canada CUAET
-
-
Какое может быть чувство контроля у окна, если даже чтобы в туалет выйти, нужно дождаться, пока оба твоих соседа расчехлятся и тебя в проход выпустят? 😉 Я себя лучше чувствую на крайнем к проходу месте. В любой момент встал и пошел. Но я не претендую на советы, так, делюсь мнением, потому что боюсь летать 🙂
-
большинство трансатлантических перелетов - это боинги либо 777, либо 787, у них салоны в конфигурации 3-4-3 или 3-3-3. если сесть на какое-нибудь из средних трех мест, то можно вообще не заметить, что куда-то летишь) главное в хвосте не садиться
-
Я не сплю в літаку, бо хтось має тримати машину в повітрі силою свого жаху (С) 🤣 Мені допомогає подвійна доза валерьянки протягом 2-3 тижнів до перельоту + келих вина в літаку. Можу літати тільки біля вікна, бо ну справді - хтось має ж все контролювати! 😏 При взльоті, посадці та коли трясе, змушую себе дуже повільно дихати та затримувати подих між вздохом та видихом. Ну і спостерігаю за бортпровідниками: якщо вони розносять їжу та жартують між собою, то все нормально.
-
там трясет заметно сильнее
-
Доброго вечора , підскажіть хто знає. Знайомі пару лнів як в Канаді, проходили медкомісію в іншій країні, в аеропорту не показали це офіцеру (забули не знали чи чекали що спитають 🤣) їм видали ворк перміт з обмеженнями, як їм тепер бути щоб знову ж її не проходити ? Повернутися в аеропорт? Чи кудись звонити? Дякую
-
вони збираються працювати у сфері, де обов’язково потрібно зняти обмеження перед початком роботи? якщо ні, то перміт не потрібно міняти