UA to Canada CUAET
-
Тут стільки повідомлень в чаті за добу збирається, що читати їх можна півдоби
-
новий реквест не приходить. у реквесті навіть немає номеру паспорта.
-
А треба чекати на новий паспорт реквест із номером нового паспорта чи так відправляти із старим запитом ?
-
😂😂😂 спасибо за заботу.
-
що ви хочете від чату, можете сказати? якщо просто поговорити, то це не місце для балачок.
-
Доброго дня. Чи є тут хто проходив медогляд в Варшаві ul. Okopowa 27 Poradnia lekarsk 'Sylfium' читаю відгуки і пишуть що вони видають папірець але не реєструють в системі.
-
Я имею ввиду визу ЕС не дадут. Причем здесь то что вы подавали здесь?
-
Добрий день Паспорт Тільки поштою Самостійно не зможете подати
-
Я в Польщі знаходжусь,подавала тут і отримала за два місяці візу без проблем
-
Доброго ранку! Підкажіть, будь ласка, чи обов’язково відсилати паспорт на вклейку чи можна назначити собі дату і самому приїхати?
-
не правда
-
Вы сейчас говорите не достоверную информацию,
-
Того що якщо ви у Європі, то вам не дадуть візу
-
Доброго дня!Підкажіть будь-ласка,хто як летів до Канади,аби не було пересадки в Лондоні?Буду дуже вдячна🙏🏻
-
Так ,але і на біометрію також час давали обмеженою але я подав у березні а біометрію здавав у вересні
-
Дякую! надіюсь що справді необмежений бо в листі пише саме 30 днів(
-
Підкажіть , будь ласка, як здати біометрію в Лондоні? Де записатись?На якому сайті чи в когось є посилання?
-
Да когда попробуют. Я только что зашла на страницу и такое сообщение , думаю ничего у них не получится а если получится то все равно не отобразится
-
Час на вклейку як казали у vfs необмежен,але тут я запитував у Стамбулі та не вірю їм...вони як ото сім п'ятниць на неділі... А як приїдете до Німеччини...віддайте там у візовий центр. Але може бути довго...
-
А не підкажете, свій паспорт відправляти на вклейку? Чи чекати інфу на дитину і потім разом?
16 Jan 2023, 06:08
161026/286326
28 minutes ago