UA to Canada CUAET
-
а какое оно? 😂 мы не оплачиваем как местные за аренду
-
задавайте конкретне питання, будь ласка.
-
Добрый вечер ! Скажите пожалуйста кто то получал визу с гражданским партнёром с не гражданином Украины ?!
-
ТА так само консент форму і замість паспорт реквеста Application summary з кабінету роздрукувати, щоб було видно номер заявки, і т.д. Також я вклав лист супровідний в якому описав ситуацію, пояснив що я вже готовий до вильоту і що нас чекають друзі в Канаді і нас стримує тільки реквест на сина, якого ще досі немає.
-
Нам прийшло всім на вклейку а дитині ні ..
-
користуйтесь функцією reply, будь ласка, щоб було видно, кому ви відповідаєте. покажіть, будь ласка, скрін екрану, де пише про помилку. можете у приватні повідомлення.
-
Коли намагаюсь загрузити то пише що помилка...спробуйте пізніше...але так вже кілька днів(чи хтось з таким стикався?і що робити?
-
Спасибо большое за ответ 🔥
-
У меня такой вопрос : обязательно ли ждать письмо на вклейку для ребенка (4 года ) или можно как-то сделать визу/письмо онлайн?всем членам семьи пришло письмо-приглашение на вклейку визы.
-
бажано для кожного паспорту роздрукувати адресу і всі контактні дані. Я клеїв контактні дані до паспорта на всяк випадок Там перелік пакету документів який потрібно відправити з паспортом. Якщо більше паспортів - більше таких комплектів. Найкраще кожен паспорт з документами запакувати в окремий пакет і все разом відправити