UA to Canada CUAET
-
Коли намагаюсь загрузити то пише що помилка...спробуйте пізніше...але так вже кілька днів(чи хтось з таким стикався?і що робити?
-
Спасибо большое за ответ 🔥
-
У меня такой вопрос : обязательно ли ждать письмо на вклейку для ребенка (4 года ) или можно как-то сделать визу/письмо онлайн?всем членам семьи пришло письмо-приглашение на вклейку визы.
-
бажано для кожного паспорту роздрукувати адресу і всі контактні дані. Я клеїв контактні дані до паспорта на всяк випадок Там перелік пакету документів який потрібно відправити з паспортом. Якщо більше паспортів - більше таких комплектів. Найкраще кожен паспорт з документами запакувати в окремий пакет і все разом відправити
-
Maya Mazilova-останій файл який прийшов 18 січня не можу загрузити
-
А вот такой вопрос: пункт 3 касательно личной информации - нужно записать отдельно на бумажке и вложить в конверт или достаточно того, что мой адрес есть на этикетке конверта DHL
-
Спасибо,понятно!
-
нічого, вся комунікація лише через кризову або гарячу лінію. якщо вже написали в кризову, більше нічого робити не потрібно
-
-
Я поняла, спасибо...что-то я прошляпила в этом процессе
-
останній лист це ви про що саме? сторінку чи файл?
-
Чи є тут хтось хто може допомогти розібратись з особистим кабінетом.Буду дуже вдячна.Остпнніц лист не можу загрузити....можливо у когось була схожа проблема
-
Подскажите, куда в штатах лучше отправлять паспорт на вклейку, в Los Angeles или New York? Есть ли разница, может LA менее загружен?