UA to Canada CUAET
-
Писали что если будет POE Letter of introduction то с ним после 31 Марта также получите ВП! В принципе это и логично.
-
Пожалуйста помогите, кто сталкивался с этим. Мне нужно заполнить форму 5409, но мой гражданский супруг в другой стране. Как можно это сделать?
-
-
терміни скасовували, і приймають якщо протермінувати якщо дуже хвилюєтесь пишете дод заяву. що чекали рішення по дружині взагалі з цим проблем немає мені на емейл була відповідь від консульства, що можна дочекатись схвалення на всіх і тоді відправляти
-
так або чекати на погодження дружини і тоді відправити
-
Привіт всім! наша дитина отримала дозвіл і просять надіслати паспорт, але в неї немає окремого паспорта, вона вписана в паспорт моєї дружини, і моя дружина досі не отримала схвалення на візу. чи повинні ми надіслати паспорт моєї дружини, після чого вони приклеюють візу для нашої доньки, і ще раз, коли моя дружина отримала схвалення, ми знову надсилаємо паспорт?
-
Добрый день, подскажите пожалуйста кто то отправлял паспорт в Нидерландах на вклейку,скиньте пожалуйста адрес куда вы отправляли?