UA to Canada CUAET
-
терміни скасовували, і приймають якщо протермінувати якщо дуже хвилюєтесь пишете дод заяву. що чекали рішення по дружині взагалі з цим проблем немає мені на емейл була відповідь від консульства, що можна дочекатись схвалення на всіх і тоді відправляти
-
так або чекати на погодження дружини і тоді відправити
-
Привіт всім! наша дитина отримала дозвіл і просять надіслати паспорт, але в неї немає окремого паспорта, вона вписана в паспорт моєї дружини, і моя дружина досі не отримала схвалення на візу. чи повинні ми надіслати паспорт моєї дружини, після чого вони приклеюють візу для нашої доньки, і ще раз, коли моя дружина отримала схвалення, ми знову надсилаємо паспорт?
-
Добрый день, подскажите пожалуйста кто то отправлял паспорт в Нидерландах на вклейку,скиньте пожалуйста адрес куда вы отправляли?
-
Подскажите, брали ли билеты на Киви сайте и надежный ли он?
-
Гайс, пытанячко, якшо з визою все зрозумило, по ней можно залететь спокойно, помощ можно получить до 30.06.23, то правильно я понимаю что ворк пермит, который в аэропорту получается, еще пока не известно чи будет дялать чи не на теперишних засадах ? Ведь по логике, впусти иностранца, и не дай ему возможности работать это же абсурд?! По моему не должно быть проблем с получением ворк пермита..как думаете?
-
В мене подруга просто отримала до кінця терміну паспорту, а її чоловік на 5 років 🤷🏻♂️
-
Друзі доброго дня, трішки хронології: 19.12 сдали біометрію у Львові 30.12 паспорт реквест 05.01 відправили паспорти до агенства в Ужгород для відправки у Відень 🇦🇹 11.01 забрали паспорти з вклеіними візами. 21.01 отримав паспорти у Харкові Зараз усім візу дають на 3 роки?(😭 P.S. Кому потрібно можу надати контакти агенції, що відправляла,! Все безпечно, швидко, якісно та не дорого! Напишіть в приватні 🤝