UA to Canada CUAET
-
Підкажіть будь ласка, хто має досвід. Багаж забирати у кінцевій точці (у Ванкувері)? Чи у Франкфурті його потрібно буде забрати та переєструвати?
-
Добрый день, удалось ли вам получить Poe , у вас же визитор виза?
-
Достаточно подписи переводчика из какого-либо бюро переводов; например, перевод на фирменном бланке с печатью.
-
Дуже дякую за відповіді 🙏🏼☺️
-
Вікна можуть з’явитися в будь-який день, навіть на наступний тиждень.
-
Недавно тоже были окошки на 21 февраля.
-
записывайтесь через почту. инструкция в закрепленном сообщении
-
Часто з’являються зелені вікна По онлайн запису. Були і в кінці грудня, і на початку січня. Чергуйте Я 28.12 оформила запис на 8.01- біометрію. А запит на запис по пошті відмінила, тому що звідти відповідь не прийшла взагалі.
-
Доброго дня!) підскажіть, будь ласка, як і де ви записались на біометрію у Львові? Бо ми намагались записатись ще до нового року, але на сайті жодної дати не показувало і їх телефон не працював 🤔 Може є якесь інше місце для здачі біометрії? Розкажіть, будь ласка 🙏🏼
-
Для того щоб забрати паспорт треба мати видруковане повідомлення з порталу і букінг аппоінтмент чи достатньо мати в телефоні?
-
Подскажите как правильно переводить документы? Это должно быть какое-то лицензирование предприятие или как?
-
Добре, дякую )
-
Что так Poe?
-
Просто чекати на повідомлення у профілі
-
Це просто чекати на нього , чи я повинен ще щось зробити у профілі ?
-
Кто то получал POE letter по визитор визе? Какие сроки действия вп
-
Original passport request в ваш полфіль повинен прийти
-
Скажіть ,будь ласка, я погано знаю англійську, здав біометрію в Кракові. Тепер тільки чекати на якийсь лист ?
-
Не подскажу, мой друг это узнавал
-
А как им позвонить подскажите?
16 Jan 2023, 06:08
162027/287021
about 6 hours ago