UA to Canada CUAET
-
Original passport request в ваш полфіль повинен прийти
-
Скажіть ,будь ласка, я погано знаю англійську, здав біометрію в Кракові. Тепер тільки чекати на якийсь лист ?
-
Не подскажу, мой друг это узнавал
-
А как им позвонить подскажите?
-
все сталкивались. кнопка не работает. идите так
-
У нас такое тоже было, не берите в голову, мы им тогда звонили, сказали что запись в силе
-
Добрый вечер, скажите пожалуйста сколько проходит времени со времени биометрии до получения визы и у кого-то были отказы?
-
Нема за що, якщо є питання, пишіть в приват, підкажу те, що знаю
-
Кто сталкивался ? Пришло подтверждение на биометрию на завтра , не открывает пишет ошибка
-
Дуже вдячна вам за відповідь ✨
-
Ні, не зможете 100% і розрахуватись також, нідерландські дебетові картки не працюють тут! Тільки кредитки visa та інколи mastercard. Я летіла до Канади, залишивши кошти на картці і лише трохи мала налічки, прийшлось оформляти канадську карту, яка мені надійшла поштою протягом тижня і робити swift переказ на канадський рахунок. Якщо у Вас Rabobank, то знадобиться і raboscaner для swift понад 300€
-
Доброго дня. Ми з чоловіком просто поставили паспорт сина до своїх. В конверт тільки копію його паспорта додали, ніяких пояснень не писали і нам усім 3 вклеїли візи. Вклеювали у Відні.
-
Здравствуйте. А если у меня есть биометрический загранпаспорт, сделанный в Украине, действительный до 2029 года, мне всё равно нужно сдавать биометрию для визы в Канаду?
-
Всім привіт, підкажіть будь ласка таку інформацію. Маю картку Нідерландського банку (валюти €) Чи зможу я зняти їх у Канаді, чи можливо перекинути на ту картку яку я відкрию при приїзді? Буду дуже вдячна за відповідь ✨
-
Три роки починають йти навіть якщо ви ще не вклеїли візу, а саме з моменту коли ви отримали original passport request letter. На ній будуть вказані дати з якої і до якої віза дійсна
-
Доброго дня. А хтось зіштовхався з проблемою, що відправляв паспорт на старий адрес у Варшаві? Бо я в пятницю відправив на Хлодну і тільки в чаті вже дізнався, що з понеділка VFS Канади переїзджають у Блю Сіті. Чи це ок?
-
Я так розумію якщо я вже достав цю візу то ті 3 роки вже йдуть так?
-
Доброго дня, з того моменту як вам прийде повідомлення про паспорт реквест
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка цю візу до Канади дають на 3 роки з моменту її видачі? Чи ті 3 роки починаються з моменту в'їзду до Канади?
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка, якщо не має загран паспорта, можливо подати заявку на візу по внутрішньому українському паспорту? Дякую за відповідь.
16 Jan 2023, 06:08
162043/287042
about an hour ago