UA to Canada CUAET
-
навіть довше
-
Дякую . Тобто є випадки коли і через пів року давали відповідь ?
-
Ждать. Таких много.
-
Добрий вечір . Подала заяву на отримання візи 4 місяці тому . Сдала біометрію відразу і досі чекаю на результат . Всі мої знайомі , які подавались , отримували рішення менше ніж через місяць . Що робити в даному випадку ? Чи можливо що десь загубилась заявка ?
-
Ага спасибо, Forgein National если точнее
-
Foreign resident должно быть
-
Всем привет, может кто-то подсказать касаемо отправки паспорта на вклейку визы, в город Варшава? Какие документы нужно отправить, на какой адрес
-
покажіть мені у приватні повідомлення скрін
-
Ни одной не видно. Все заново как бы начинать
-
Вам просто там "проклоцать" надо до поля с загрузкой доков
-
у вас повинно бути дві анкети, якщо вас двоє у групі. видно тільки одну анкету, чи дві?
-
І що ніякого виходу немає з цієї ситуації?
-
Ні), знайомий так само вилетів до США, і йому сказали, що повернення до Євросоюзу загрожує депортацією або кримінальною відповідальністю навіть
-
Привіт всім) Підкажіть будь ласка хто летів в Канаду вже з просроченою біометрією. Чи потрібно відмовлятись від тимчасового захисту в Європі перед перельотом? Чи не можуть не пустити в літак бо біометрія просрочена і тимчасовий захист вже буде закритий?
-
Есть, но там даётся мне все заново начать. Я не могу понять как найти ту апликацию, которую я уже закончила
-
Такой опции даже нет
-
чернетки анкети знаходяться у розділі Continue an application you haven't submitted. там теж пусто?
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка якщо перебувати на території Євросоюзу понад 90 днів і потім полетіти на два тижні в Канаду, при поверненні пустять в Євросоюз чи ні?
-
Всем привет. У меня паника, успокойте ненормальную😆😆 Начала процесс подачи апликейшн, мужу заполнила первому, начала себе и мне выдает ошибку, мол надо выйти со страницы. Вышла, захожу обратно , пусто. Ааааа что не так? Хелп
-
Вернули пустий паспорт,і дали листа що запорять самі
16 Jan 2023, 06:08
162182/287108
6 minutes ago