UA to Canada CUAET
-
Дякую
-
Усім привіт, знаю що це питання вже десь точно декілька разів звучало, але хочу перепитати, можливо щось змінилось Така ситуація. Ми з хлопцем опинились за кордоном ДО 24 лютого, десь за 2-3 дні. Ми навіть ще досі не розібрались чи легально ми знаходимось у Європі. Якщо ми плануємо летіти через Лондон транзитом, нам у будь якому випадку треба та транзитна віза? Бо читала різні випадки і хвилююсь щоб просто не розвернули.
-
Доброго вечьора Підскажіть будь-ласка чи була у когось ситуація що не дали Work Permit в аєропорту і ви поїхали на границю США і попробували отримати там, або може якщо хтось пройшов мед.комісію і потім поїхав отримати Work Permit без обмежувань ?
-
вам не дали ворк перміт? чи ви просто хочете дізнатись про процедуру flagpoling?
-
Не дали
-
Не мені, а хлопцю, сказали що у нього немає основаній, бо подавали по громадянському шлюбу, він не громадянин України, я уже давно тут так, п йому офіцер відмовив
-
а чому не пояснили? ви громадянка України? наскільки я пам’ятаю, то ви ще восени прилетіли. розкажіть у деталях всю ситуацію, без цього неможливо вам щось порадити.
-
Віза є, дали на 10 років, ми направляли докази ( квитанції, фото, чати) і йому дали візу
-
звісно без доказів та підтвердження громадянського шлюбу ворк перміт не дадуть. він приїхав по еТА? я так розумію візу він не отримував. ви проживали разом більше року до вашого переїзду в Канаду?
-
letter of introduction в нього було?коли він подавався на візу, ви докази сумісного проживання і common law declaration завантажували?
-
видаліть, будь ласка скрін — там багато особистої інфи
-
Common law declaration не заповнювали бо її треба було підтверджувати у юриста, а ми подавались в Петербурзі і ні один юрист не брався за це, пісьмо також було
-
тоді я рекомендую підписати common law declaration, взяти усі докази, що у вас є, особливо доказ сумісного проживання більше року і поїхати на кордон. можете скористатись онлайн сервісом, якщо хочете — www.notarypro.ca
-
Дякую велике, зрозуміла, а можливо знаєте кордон з США, який рядом з Ванкувером яка назва у нього, або координати 😅 пробую найти, не виходе
-
введіть у гугл мапс Peace Arch Border Crossing Point Roberts, який в Tsawwassen не рекомендую, бо він маленький і проблемний)
-
Якщо можете, то так будь-ласочка🙏🙏🙏
-
флегполінг можна робити і без візи США. при виїзді з Канади немає канадського пункту пропуску, тому візу ніхто перевіряти не буде. ви одразу потрапляєте до пункту пропуску США. там ви кажете, що хочете зробити флегполінг. або можете зайти спочатку на канадський пункт пропуску, який по дорозі (через нього не обов’язково проходити). він зі сторони виїзду із США, зліва. і вам там скажуть, що йдіть до США. там вам дадуть жовтий папірець, з ним вам назад до канадського пункту пропуску. офіцери всі знають про цю процедуру. на канадській стороні чоловік каже, що хоче отримати ворк перміт. показує усі докази. вас теж можуть щось запитати про стосунки. але не переживайте, головне всі документи підготувати і впевнено відповідати на запитання. вам потрібно буде з собою мати свій ворк перміт ну і звісно ваші паспорти.
-
Подскажите пжл,кто ждал детские паспорта с вклейки..сколько времени ожидали? Сдали 3 паспорта 14.12. Мужу 9.01 пришел паспорт, детские с 22.12 under in process..
-
Вы можете сделать и то, и другое, в пределах часа-двух, поэтому выбор в целом делать не обязательно