UA to Canada CUAET
-
Підкажіть хто знає будь ласка. Коли я заповнювала анкету, там де потрібно додавати копії паспорта і сторінки, де є штампи і т.д. у мене бела тільки кнопка "сhange" не було "add" після того, як я додала перший файл. Я заповнювала дві анкети з різних кабінетів від різних людей. Так і має бути чи це був глюк?
-
А як ви записувались?
-
Надеюсь на это , спасибо) Но final decision как был в октябре в процессе рассмотрения, так и осталось. А то с сентября жду паспорт )
-
Записатися потрібно. Я записалася на понеділок, тож піду дізнаюсь точно.
-
А що до того, що в мене зараз ворк перміт з обмеженнями і я уже здала медкомісію, чи можно попросити видати без обмежувать, чи краще не треба ? І якщо можно, то це потрібно буде змінювати всі документи( БС карту, страховку, син і тд)?
-
Наша організація займається допомогою новоприбулим українцям з пошуком та оплатою житла. Ми надаємо консультації та допомагаємо подати необхідні документи. За додатковою інформацією можно звернутися до україномовного консультанта: Валерія Булавенко [email protected] +1(647)904-18-36 +380674886823 t.me/ukrainecanadahome Будемо раді відповісти на хвилюючі Вас питання.
-
попросить можно, но не всегда соглашаются. уже полученные документы менять не надо
-
В мене теж на дитину ще нічого не прийшло. Поки відправляю тільки свій.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/welcome-canada/emergency-accommodations.html?utm_source=airport-poster&utm_medium=qrc&utm_campaign=ukraine&utm_content=emergency-accommodations Изучайте. Галифакс в списке ✌️
-
читайте закріплене повідомлення