UA to Canada CUAET
-
Теоритично може але уточніть у VSF центрі . В мене постороняя людина забирала мій паспорт ( Анкара ) , у VSF центрі працівник сказала мені зробити фотокопію паспорта і на ній від руки написати , що я доручаю особі такий то ( фіо , дата народженні і номер її ІД. ) забрати мій паспорт .
-
cuias.org/wp/
-
Ребята всем привет есть в Торонто организации для помощи новоприбывшим?
-
Я 28 листопада занiс паспорт до вiзового центру анкари. Теж тиша. Чекаэмо.
-
Добрый вечер, кто заполнял форму 0149 по госслужбе, ее можно от руки заполнить?
-
Да, нужен загранпаспорт
-
Так, звичайно потрібен! Це вже доросла людина
-
Пишу вам у приват
-
Добрий день! Хтось знає на рахунок того чи потрібно дитині якій 16 років мати закордонний паспорт, для отримання візи? Але при цьому у батьків є паспорт. Дякую за відповідь!
-
Такаж ситуація, якби паспорт доставили тим людям за іншою адресою, то ми б його вже не побачили. Добре, що сповіщення в додатку з'явилось і ми знайшли того кур'єра. Я так зрозуміла, що це не поодинокі випадки, могли б бути уважніші з тими адресами.
-
Я тоже паспорт сына разыскивала, т.к. его визовый центр отправил в другой город другим людям 🙂
-
В нашому випадку конверт візового центру з паспортом сина був заадресований з неправильною адресою. Це помилка візового центру
-
Відень
-
змінювати нічого не потрібно буде. можете взяти з собою information sheet з клініки і попросити видати перміт без обмежень. але якщо ваша робота цього не вимагає, змінювати вп не потрібно.
-
на каждом сайте VFS есть волшебная кнопка "Track your application"
-
Подскажите, кто знает/ сталкивался, что делать? Подались на визы Муж + жена+ дочь 14 лет Взрослые уже отправили паспорта на вклейку. А вот ребенку никак не приходит письмо. Как поторопить?