UA to Canada CUAET
-
t.me/UAtoCanada/194382
-
Дякую
-
А в каком городе Вы сдавали Биометрию?
-
Все делали в Тунисе. Здесь наплыва нет такого, как в Европе. Ребята в VAC работают, как часики. Была приятно удивлена.
-
Здравствуйте! Скажите пожалуйста, как оплатить визовый сбор? Там кажется нужен какой-то особый чек. На месте не могу оплатить, так как нахожусь в другом городе Помогите пожалуйста 😅
-
Мы в октябре получили, на детей до сих пор нет((( кризис форма не помогает
-
На дитину чекаємо місяцями .
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як правильно заповнити кризову форму. Мені і чоловіку прийшло вже повідомлення на відправку паспортів для вклейки візи, а дитині так і нічого немає!! Наперед дякую!!
-
Можу допомогти )
-
Дякую
-
Можно дольше
-
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, а на вклейку візи відправляти лише протягом 30 днів чи можна довше?
-
Ясно! Спасибо!
-
Допомогли вклеїти візи мені та дітям, при чому дітям в нові паспорти( не ті що були в заяві).Фірма у Львові, вклейка у Варшаві. 250зл за кожен паспорт ☎️Номери: +380680405230 (Kyivstar) +380730405230 (Life)
-
Ясно. Але як заповнити там правильно?
-
Доброго дня. А ви куди відправляли?
-
Нам також прийшло тільки на мене і чоловіка, я думала що на дітей не повинно бути, і відправила дитячі паспорти разом з нашими. В результаті вклеїли всім.
-
Здравствуйте, подскажите, пожалуйста, если конечный пункт Виннипег, а я лечу с пересадкой Женева-Монреаль-Торонто-Виннипег и в Монреале на пересадку всего 1.5 часа, как быть, могу не успеть оформить документы. С Торонто на Виннипег - смена авиакомпании
-
Молодці, вам повезло)) куди відправляли? І ще, ви самі возили паспорти чи як?
-
Ми відвозили в Дюсельдорф в VAC.
16 Jan 2023, 06:08
163320/286288
about 2 hours ago