UA to Canada CUAET
-
Добре дякую. В мене така ситуація. В мене наречений нідерландець маємо дитину (10 місяців), ми не одруженні( іде процес з документами), офіційно в Україні він не є батьком (так як на момент народження дитини вже була війна і він не зміг приїхати). Як заповнювати анкету для нього, як партнеру? І таке питання про дитину. Дитина вклеєна в мій загранпаспорт, треба робити загран для дитини?
-
Имею ввиду новый мейл создайте . А на старый если хотите то нужно сбросить пароль
-
вас ніхто не тримає у чаті, який вам не подобається.
-
Дякую за відповідь😊
-
потрібні докази сумісного проживання більше року та докази ваших стосунків. пошукайте по чату common law — є багато інформації. якщо дитина вписана у ваш паспорт, можете подавати її і так.
-
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, нужно ли бронировать время для личной передачи паспорта на вклейку в VFS? Буду отдавать в Хельсинки.
-
@Jeromima ще одне ваше таке повідомлення про чиїсь комплекси, і підете в read only без попередження.
-
на питання are you applying on behalf of someone else потрібно відповісти no, форму цю не потрібно заповняти. додавайте з перекладом.
-
Добрый день 😊 можете обратиться в Mount Royal university, я жила там летом месяц в студенческом общежитие, недорого. Если сейчас у них места есть, возможно разместят. Или лучше напишите волонтёрам церкви , меня туда через них поселили . www.stvlads.com/ напишите , что нужна помощь с жильём . Летом и осенью наших ещё активно размещали
-
representative — це стороння особа, яка заповнює за вас анкету. наприклад друг, або імміграційний консультант.
-
Добрый день! подскажите, есть ли какие либо шансы сдать биометрию во Львове? Как получить место? Если нет, то что делать, находясь в Ураине? Заранее спасибо за помощь 🙏
-
записатись по імейлу t.me/UAtoCanada/172203
-
тільки побачила, що чоловік з Нідерландів. йому віза не потрібна, нехай просто подається на eTA (electronic travel authorization). але для отримання ворк перміту в аеропорту необхідно буде надати докази ваших стосунків, і як я вже казала доказ сумісного проживання більше року.