UA to Canada CUAET
-
можуть, якщо людина не підходить по программі, або має судимість чи правопорушення яке в Канаді вважається кримінальним
-
Криминала никогда не было и судимостей тоже,программа включает всех членов семьи.
-
Дякую вам Оксана 🤝
-
тоді все має бути ок, ви можете в закріплених тут почитати про випадки відмов, рідко були помилкові, то люди оскаржували і отримували віду
-
Дуже дякую!!!!
-
Доброго дня. Хотів запитати цей final decision означає, що паспорт можна вже забирати, чи повинно запрошення яко повідомлення до IRCC прийти?
-
Визу вклеили, скорее всего. Ждите уведомление от визового, когда можно забирать паспорт
-
Дякую. На жаль з Варшавським VFS маю проблему, що не доходять до мене мейли від них. А цей reference number розумію що на паспорт клеїли? Його можна десь взяти якщо я тупанув його зафоткати перед висилкою паспорту?
-
Всім привіт. Допоможіть будьласка. Оформляв анкети для себе і для дівчини (17 років) , Мені прийшло запрошення на біометрію, а їй ні. Вже і не прийде, хто знає підскажіть?
-
Ждите. Придет
-
Доброго дня! Прошу вашої допомоги!!!...прийшло два листи,що далі робити... Це я так розумію,що на подачу паспорта на вклейку Візи?! Підкажіть будь ласка,як що мені далі робити? І чи можна особисто поїхати і здати паспорт на вклейку Візи???! Я,знаходжусь у Словаччині...
-
Скажите пожалуйста, если я отошлю паспорт на вклейку без консент-формы (только с original passport request), то я забрать его смогу лично потом ? Или они вообще не примут ?
-
поиском пользуйтесь в чате.. в закрепе есть.. уже даже не смешно, что люди не могут банально потратить минут 5 времени и поискать.. обычно когда вместо вас делает какую-то работу - это оплачиваемое занятие 🫣
-
Дякую
-
В 17 лет биометрию сдавать не нужно
-
Що саме цікавить? У мене чоловік іноземець
-
Не во всех странах визовые центры отдают лично. Уточните информацию на сайте VFS своей страны .
-
Действительно это не смешно!!! Когда человек с этим впервые сталкивается то просит помощи,тем более для этого и есть группа! Неправда ли?! Если,бы я знал что именно искать то не потревожил бы ваше величество!...поясничать мне не нужно,что смешно,а что нет! Я,обратился и сделал это с Уважением...А,если помощь не входит в ваши компетенции или же вы не можете ни как помочь на мой вопрос конкретно то попрошу вас вообще не писать,а пейте себе чаёк и умничайте тихо в окошко...договорились😉 хорошего дня.
-
Здається це про готовність рішення по вам. А паспорт треба надсилати на вклейку з цим листо і про біометрію лист + консент формою, або самому відвезти
-
Розумію. Просто після висилання паспорта прийшло повідомлення про фінал десішн тому виникло таке питання. Дякую 😊
16 Jan 2023, 06:08
163409/287284
11 minutes ago