UA to Canada CUAET
-
Подскажите контакти red cross или кого либо в аеропорту Ванкувера. Застряли в очереди на ворк пермит, не успеваем на следующий рейс...
-
Все волонтеры будут после выхода из зоны багажа, в которой вы сейчас. Как выйдете - справа
-
Та да... нихто не пропустить. Кумедно лише шо при такій черзі залишився вже лише один офіцер 😬🙊
-
на жаль буває( напишіть будь ласка, як ваша ситуація вирішиться! і welcome to Canada!
-
Возьмите в Манитобе свою driving record или driver abstract, и убедитесь, что в них видно ваш предыдущий стаж вождения. Тогда поменяют без тестов
-
А что с декларацией не так? Вы же таможню не проходили еще
-
Полнейший бред, до 31 марта тебе открыта регистрация по программе , будут люди которые только в апреле мае получат визу и именно поэтому фин помощь до июня или июля точно не помню, не нужно наводить суету и разводить панику Кидая фейковую информацию
-
Та якось не дуже з перших рутинок в Ванкувері.... починаючи з того що на декларації(яку завчасно зробили), да і та що уже по прильоту паспорта дітей і чоловіка не сканувались...
-
рейс моєї мами запізнився на 4 години, її чоловік не українець загубив свідоцтво про шлюб прямо у аеропорту Торонто, тому йому не видали ворк перміт. після цього вони чекали 2 години вночі щоб поселили в готель, бо більше рейсів не було. телефон розрядився, бо була європейська зарядка а в Канаді вона не підходить — і це тільки маленька частина пригод)) але далі все було добре, тож не налаштовуйтесь на погане — все буде добре.
-
Я хз. Мене відсканувало, а їх 3ьох нє... вручну дозаповняли... +10минут часу
-
Прикольно ... що ще сказати 🫣
-
Всем привет, подскажите, пожалуйста, как указывать номер внутреннего паспорта книжки, при подаче заявки?
-
Я об этом и говорю - надо убедиться, что видно. Не знаю про Манитобу, в моей провинции зарубежный стаж там указан
-
А как же быть с Work permit если он только до 31.03.2023 ?
-
Для вечернего времени типичная ситуация. Мне в таких обстоятельствах поменяли билет бесплатно.
-
А как же с получением work permit после 31.03.2023?
-
дублювати питання не потрібно. пошук по чату, будь ласка. це обговорюється щоденно. @alekseiugolok