UA to Canada CUAET
-
Привет. Заполнила анкету на себя и ребёнка (4года),но почему то в поле «Quantity” высветилось 1 а не 2. Хотя 2 анкеты заполнены. В чем причина? Help Кто сталкивался Может ребенка не зачислило так как маленькая. Не могу понять почему в количестве 1 , а не 2🤷♀️
-
Добрий день,підскажіть будь ласка ,може хтось стикався з цим,якщо в національному паспорті громадянина України перед номером стоять букви НЮ як їх внести?не пускає далі(
-
Створено 2 окремі анкети, на мене та дитину. Тому мені і дивно, що в кількості видає 1 а не 2 (на попередньому фото видно Quantuty 1.. Може хтось знає в чому справа ?
-
Отправлять на новый адрес. Адрес есть на их сайте
-
Питання до людей, кому після 23 січня приходив лист з запрошенням відправити паспорт на включення візи. На яку адресу ви відправили чи відправлятимете паспорт у Варшаві до VFS Global? Бо візовий центр змінив локалізацію з вул. Chłodna 51, на орендоване приміщення в торговому центрі Blue City. Може хтось має точну адресу до кореспонденції, щоб не загубився той паспорт десь в тому трц? Дякую!
-
Ну у вас же на фото две заявки: Анастасия и Милана
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, хто відправляв кур'єром на вклейку через Варшаву, скільки ви чекали від цього листа has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in Warsaw. до цього is ready for collection і подальшу доставку кур'єром Дякую
-
Доброго дня,підкажіть ми можемо летіти транзитом через Ісландії чи ні?
-
Я вам в личку скрины отправила. Полминуты поиска в Гугле и у вас есть точный адрес 🤦
-
а зачем тебе те деньги? в Канаду лететь без денег - глупость дичайшая) ну и работать, работать, работать, пахать)
-
Идиотка