UA to Canada CUAET
-
Доброго дня. Хтось здавав біометрію у Львові ? Вони працюють зараз ? Тому що на vfsglobal не можу зробити запис
-
Мамзєля, ідіотка тут тільки одна, це ти!, бо навіть не спроможна знайти дійсну адресу з офіційного сайту візового центру, і скидуєш мені якусь неправдиву інформацію в особисті. Візовий центр з 23 січня приймає в тц Blue City, а ти ідіотко, шлеш мені якусь лєву адресу, бо вважаєш себе занадто розумною,що знайшла її в гугл, так от, моя тобі порада, спочатку думай, потім відкривай рот!
-
Примерно до 1 месяца
-
Можете почекати до понеділка, в понеділок зазвичай з‘являються вільні місця, я так і записалась
-
там плотная запись через сайт, либо ловите окно, либо запишитесь через почту
-
Тупіца, не позорся! Якого лисого ти мені скидуєш адресу ОВІРа? Бачу,що така помошніца вже багатьом тут "допомогла" сАвЄтом , що люди свої паспорти вже й не найдуть, відправивши куди попало, бо совєтчіца за полмінути знайшла якусь адресу без розбору!
-
Валите в личку отношения выяснять
-
Тут вище була адреса: Aleje Jerozolimskie 179 (CH Blue City) 2 floor (piętro) Warszawa 02-222
-
Если у вас есть Дия или м-обыватель, то без проблем пропустят
-
Твоєї думки ніхто не питав, Фіяхеслаф! Мамі своїй у неї на кухні будеш так говорити!
-
Вітаю! Підскажіть, будь-ласка, может хто перетинав нещодавно кордон з Польщею з простроченим безвізом, але маючи PESEL, чи пускають?
-
Слышь, завали свой чердак и идите в личку выяснять отношения
-
Киньте її в чорний список, бо багато говорить
-
@mauiwawie тут барышня хочет пинка под жопу )
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста что там по поводу продления Cuaet и где можно почитать с официальных источников?
-
Мамі своїй так скажеш
-
Можете ли вы поделиться этим сайтом со мной?
-
Не запарився з трьох аккаунтів писати і сам себе лайкати?
-
portal-portail.apps.cic.gc.ca/signin?lang=en
-
Ага, мне тоже. Редко к блокировкам прибегаю, но здесь без вариантов.
16 Jan 2023, 06:08
163916/285876
about an hour ago