UA to Canada CUAET
-
в Бухаресті є візовий офіс (не плутати з візовим центром) можете ознайомитись хто де вклеює www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/offices/international-visa-offices.html#f
-
читайте закріплене, будьте добрі
-
візу вклеюють в Бухаресті, тому що там є візовий офіс, що вклеює візи. звісно, що через vfs. я ж написала все. якщо ви чогось не чули, не означає, що цього немає. пошукайте по чату і все знайдеться)
-
Пришло письмо, что паспорт ready for collection)
-
Підскажіть, будь-ласонька, які документи берете/брали з собой до Канади, щоб туди долетіти? Паспорт з візою та на всякий letter of introduction, чи щось ще потрібно? Дякую :)
-
Я здавала паспорт на вклейку в Дубаї. Записуватись не потрібно.
-
я ще раз повторюю. те, що написано Лондон, означає, що анкету розглядали в Лондоні. а не те, що в Лондоні вклеювали. пошук по чату Бухарест і ви побачите, де вклеюють візу)
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка. Я вже вклеїв Visitor візу. Якщо я приїду до 31.03, я так розумію я зможу отримати WP без letter of introduction. А якщо я планую після їхати після 31.03 можу я зараз в кризисній формі попросити letter of introduction?
-
Можно добраться до Тбилиси и податься на новый загранник или продлить старый просроченный загранник. Продлить можно одним днём, если к 5 утра приехать. А чтобы новый сделать уйдёт пол года минимум.