UA to Canada CUAET
-
Не ну посмотрим конечно , хочется верить. Но я думаю вы и сами прекрасно знаете и адекватно оцениваете и видите всю ситуацию. Я думаю , что тоже больше склоняетесь к тому , что программу все же закроют. Продлевали бы , не молчали бы так долго офф. Инсточники. А может продлят , но уберут какую-либо помощь , отели , выплаты и т.д.
-
Подскажите кто сколько ждал записи на сдачу биометрии во Львове?
-
зазвичай такі офіційні джерела це недоблогери та інста-інфлуенсери, які в Канаді тиждень, а вже все знають. я досі пам’ятаю ситуацію з платною біометрією у листопаді)
-
@supremesurname не дублюйте питання кожний час. якщо вам ніхто не відповів — пошукайте по чату
-
про біометрію в ютубі недоблогери казали, що з листопада вона буде платна. ніде ніколи не писалось, що вона буде платна і vfs також не писало. це вигадки окремих людей. на офіційному сайті було оголошено про безкоштовну подачу і біо у березні 2022 до кінця березня 2023 і це ніколи не змінювалось. ну ось і добре — покажіть, яка була зустріч і з ким. я не розумію, що таке «українська організація сказала»
-
Подскажите, пожалуйста, а если для cv переводить документ договор купли-продажи авто, то переводить его можно самому или нужно нотариус чтоб заверил?
-
В Монреалі була зустріч. Почитайте монреальскі групи. Взагалі, Ви читали сайт VFS, перш ніж про «недоблогерів» казати? Я також їх не дуже полюбляю і дивлюсь, але ця новина буда опублікована на сайті українського VFS, що біометрія буде платна, і лише після багатьох негативних звернень, особливо, через те, що її неможливо було здати у Львові — прибрали.
-
ви знаєте, що таке service charges? про це було написано на УСІХ сайтах, і у інших країнах. service charges це не біометрія якщо вам і цього не достатньо і ви хочете вірити у будь-що, то у листі biometric instruction letter спеціально для вас написано наступне. мені не цікаво читати монреальські групи. я читаю офіційний сайт.
-
Ну якщо біометрія — це не service charges, то це смішно. Ви пункт fee пропустили, коли анкету подавали певно, а якщо його б читали уважно, то знали, что service charges, також, біометрія та вклейка візи. Я телефонувала сама в IRCC, після анонсу цієї новини, і тоді вони сказали, що вони вирішують це питання і ще не знають, чи будуть збори за біометрію. О’кей, продовжуйте так думати.) Аде цікаво, як отримати допомогу без ворк перміту, який Ви не отримаєте по прильоту? Відповідь: ніяк, бо SIN видається лише на базі ворк перміту, або стаді перміту. Вірити в удачу ніхто не забороняє.)
-
можете вірити у будь-які плітки. це ваша справа, але не поширюйте їх у цій групі, тому що ваша некомпетентність заважає. я покажу вам, що таке service charges, не дякуйте :) про ворк перміт я мовчу, ще одна тема, в якій ви «професіонал»
-
Привет, подскажите как правильно заполнять адреса в заявлении на CUAET. Нужно делать перевод или писать транслитом. Пример: Highway Vernadsky или Shosse Vernadskogo
-
також не хочу вас засмучувати, але для подачі на допомогу потрібен ворк перміт. а ось сін - ні. вивчайте інформацію краще.
-
відповіді про здачу біо не приходить. з’являється номер і дата здачі у профілі через день-два. це все.
-
дошліть це через кризову. але якщо це стосується анкети чоловіка, то інформація у кризовій повинна бути його, не ваша
-
Доброго вечора! Після заповнення заявки на CUAET отримали інформаційний лист про те що треба здати біометричні дані впродовж 30 днів, але в ближчому візовому (Краків,Варшава вільних місць немає до квітня місяця).Що робити в таких випадках? Чи не анолюється заявка?