Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Inna
    wrote on last edited by
    VFS казали, що біометрії буде платна для всіх, але IRCC вирішили почекати до завершення програми, все ж, і продовжувати покладати ці сбори на плечі Міністерства. А ось, це із зустрічі з представниками IRCC і діаспори шириться.
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    @supremesurname не дублюйте питання кожний час. якщо вам ніхто не відповів — пошукайте по чату
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    про біометрію в ютубі недоблогери казали, що з листопада вона буде платна. ніде ніколи не писалось, що вона буде платна і vfs також не писало. це вигадки окремих людей. на офіційному сайті було оголошено про безкоштовну подачу і біо у березні 2022 до кінця березня 2023 і це ніколи не змінювалось. ну ось і добре — покажіть, яка була зустріч і з ким. я не розумію, що таке «українська організація сказала»
    1 Reply Last reply
    0
  • t1417435022T Offline
    t1417435022T Offline
    Toniuk Tatiana
    wrote on last edited by
    Подскажите, пожалуйста, а если для cv переводить документ договор купли-продажи авто, то переводить его можно самому или нужно нотариус чтоб заверил?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inna
    wrote on last edited by
    В Монреалі була зустріч. Почитайте монреальскі групи. Взагалі, Ви читали сайт VFS, перш ніж про «недоблогерів» казати? Я також їх не дуже полюбляю і дивлюсь, але ця новина буда опублікована на сайті українського VFS, що біометрія буде платна, і лише після багатьох негативних звернень, особливо, через те, що її неможливо було здати у Львові — прибрали.
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    ви знаєте, що таке service charges? про це було написано на УСІХ сайтах, і у інших країнах. service charges це не біометрія якщо вам і цього не достатньо і ви хочете вірити у будь-що, то у листі biometric instruction letter спеціально для вас написано наступне. мені не цікаво читати монреальські групи. я читаю офіційний сайт.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inna
    wrote on last edited by
    Ну якщо біометрія — це не service charges, то це смішно. Ви пункт fee пропустили, коли анкету подавали певно, а якщо його б читали уважно, то знали, что service charges, також, біометрія та вклейка візи. Я телефонувала сама в IRCC, після анонсу цієї новини, і тоді вони сказали, що вони вирішують це питання і ще не знають, чи будуть збори за біометрію. О’кей, продовжуйте так думати.) Аде цікаво, як отримати допомогу без ворк перміту, який Ви не отримаєте по прильоту? Відповідь: ніяк, бо SIN видається лише на базі ворк перміту, або стаді перміту. Вірити в удачу ніхто не забороняє.)
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    можете вірити у будь-які плітки. це ваша справа, але не поширюйте їх у цій групі, тому що ваша некомпетентність заважає. я покажу вам, що таке service charges, не дякуйте :) про ворк перміт я мовчу, ще одна тема, в якій ви «професіонал»
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    без разницы. главное постоянство. улица, проспект, переулок и тд обычно переводят, а само название транслитерацией
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexei Sumanov
    wrote on last edited by
    Привет, подскажите как правильно заполнять адреса в заявлении на CUAET. Нужно делать перевод или писать транслитом. Пример: Highway Vernadsky или Shosse Vernadskogo
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    також не хочу вас засмучувати, але для подачі на допомогу потрібен ворк перміт. а ось сін - ні. вивчайте інформацію краще.
    1 Reply Last reply
    0
  • t944812449T Offline
    t944812449T Offline
    А
    wrote on last edited by
    Биометрию сделал , жду ответ Он на почту приходит?подскажите плиз
    1 Reply Last reply
    0
  • t1283933464T Offline
    t1283933464T Offline
    Leo
    wrote on last edited by
    1 і 2 якщо вам допомогають. 3 згода на біометрію підписуєте
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    відповіді про здачу біо не приходить. з’являється номер і дата здачі у профілі через день-два. це все.
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    дошліть це через кризову. але якщо це стосується анкети чоловіка, то інформація у кризовій повинна бути його, не ваша
    1 Reply Last reply
    0
  • t1002977843T Offline
    t1002977843T Offline
    Ania Korol
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! Після заповнення заявки на CUAET отримали інформаційний лист про те що треба здати біометричні дані впродовж 30 днів, але в ближчому візовому (Краків,Варшава вільних місць немає до квітня місяця).Що робити в таких випадках? Чи не анолюється заявка?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexa
    wrote on last edited by
    Хотела узнать, мы забыли указать в стоке где путешествовали за последние 5 лет, то вы выезжали в Польшу из-за войны; это будет проблемой? Я указала в своей, а в мужа анкете не указала. Нужно добавить через форму заявки, или без разницы?
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    так, я вночі записувала свого батька. (це було десь 10:40 по київському часу) вийшло з другої спроби. записала на 27 лютого.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Canada🇨🇦
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, подскажите пожалуйста, у кого-то получалось записаться на биометрию во Львов?
    1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    вы знаете, да, что biometric fee собирает IRCC при подаче заявки, а не VFS? и что для получения финансовой помощи не нужен SIN, а достаточно даже visitor record
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags