UA to Canada CUAET
-
Доброго дня, здали біометрію у Гаазі. Якщо хтось володіє інформацією про строки до рішення по візі при здачі у Гаазі, будь ласка поділіться. Дякую.
-
У каждого по разному некоторые ждут пол года уже,некоторым пришла через месяц,мне пришло через 5 дней,тут как повезет
-
Всім привіт) Можливо хтось відносно недавно подавався на візу і не зазначав, що хоче працювати в Канаді, на скільки в такому випадку відкрили візу, до кінця дії паспорта чи теж на 3 роки?
-
Я правильно поняла, что если нам до 31 марта так loi и не придёт, то мы только гостевую визу сможем сделать?
-
www.cbsa-asfc.gc.ca/services/fpa-apa/bringing-apporter-fpa-eng.html
-
Підкажіть будь ласка чи можна привозити сир в Канаду? Дякую
-
Добрый день.Зарегистрировалась на портале IRCC но войти в личный кабинет не получается.Пишет возникли проблемы с отправкой формы информацию найти не удалось повторите попытку позже.Подскажите пожалуйста что нужно делать?Спасибо.
-
Добрий день) доки Канада дає допомогу українцям?
-
Добрый день! А есть кто-то, у кого есть letter of introduction, и собирается прилетать в Канаду после 31.03.?
-
Спасибо
-
В Канаде есть консульство Украины где вы сможете заказать новый загранпаспорт.
-
Добрый день всем. У меня такой вопрос (может не по теме): По прилёту в Канаду по истечение 3ёх лет заканчивается действие загранпаспорта. Можно-ли будет решить этот вопрос не вылетая из Канады? Может кто владеет информацией...
-
У вівторок буде рівно 2 тижні, мені говорили, що мають відповісти якраз. В мене вже є паспорт реквест, ще не відправляю, якщо не буде відповіді довго, то буду подаватися знов
-
Як довго ви чекаєте відповіді
-
Добре)
-
Дякую
-
медогляд можна здавати протягом 90 днів, як приїхали до Канади. запит на медогляд не приходить під час розгляду заявки на куает. ознайомтесь із закріпленим повідомленням. там є вся інформація стосовно медогляду.
-
Добрый день. У кого-то был запрос на медицинский осмот? Кто-то проходил? И сколько ждать? Заранее спасибо.
-
напишіть у чат, будь ласка, коли отримаєте від них відповідь
-
Біометрика дається на 10 років, тому якщо з кризової буде негативна відповідь, то зі своєю біометрією реєструватися по-новому В мене така ж проблема, чекаю на відповідь з кризової
16 Jan 2023, 06:08
164681/287178
about an hour ago