UA to Canada CUAET
-
о бачите, мене поправили. Я вже давно бачив цю інформацію, тому мабуть ті терміни вже не актуальні в 2-3 тижні t.me/UAtoCanada/198418
-
Привет, кто в 1 числах марта собирается лететь в Торонто? Интересует тема жилья, роботы, так как Ето всьо проще найти сообща чем по одиночку.
-
Добрий день. Хто летів з Варшави до Торонто авіакомпанією Condor? Відгукніться, будь-ласка, маю декілька питань
-
Всем привет Подскажите, плз, если въезжаешь в Канаду по CUAET, не обнуляется ли твоя временная защита в странах ЕС? Например, если у нас есть сертификат о временной защите в Португалии, можем ли мы въехать в Канаду, побыть там какое-то время и вернуться в Португалию ничего при этом не теряя? Или одной попой на всех стульях усидеть не получится?)))
-
Это вам в Португалии выяснять нужно. Некоторые страны автоматом лишают защиты при выезде на какой-то установленный срок.
-
Підскажіть будь ласка
-
Себе, паспорт, роздрукувати запрошення на біометрію, та підтвердження запису на біометрію
-
Доброго вечора, скажіть будь ласка, якщо не встигаю по запису на біометрію до Львова, як переписати?
-
Привіт всім, підкажіть будь-ласка. Якщо мені не приходив трекінговий номер для відслідкування паспорту. Бачу зо статус заявки змінений. Але де паспорт зрозуміти не можу. Підкажіть будь-ласка куди звернутись, хто знає?
-
я же говорил, что не понимаю как здесь ждут решения по пол года / год)
-
Когда сдавали биометрию?
-
Привіт Здали біометрію в Львові і через тиждень прийшов запит на вклейку Була дуже здивована
-
18 січня , 25 прийшов запит на вклейку , подавали на сім’ю 4 людини і всім прийшов запит на вклейку одночасно А от допомагала одній людині заповнювати то вже пів року пройшло і тиша , кому як повезе
-
А якщо не встигаю, поїхати на свій час здати біометрію до Львова, як відмінити. Хто може вже робив?
-
Думаю, тут дійсно є фактор рендому. Я отримав запит на вклейку через два тижні після біометрії. У дружини поки що нічого через півтора місяця очікування. Навіть "ручний" статус про біометрію не було оновлено. В нас однаковий бекграунд, однакова спеціальність, однакова освіта, трошки різна (але повна) історія роботи, абсолютно однакова історія проживання, перебування та візитів до інших країн, нульова історія водіння. Це просто випадок.
-
И что? То, что ноябрьским-январьским везёт на быстрое приглашение на вклейку не значит что обычно после биометрии проходит две недели до паспорт реквест. У меня пару чатов с теми, кто ждёт с весны и лета. А у вас выходит не у всех знакомых быстро виза пришла так как я рассказала свой случай. Так что просто повнезло не равно то, что это у всех так.
-
Я ждала паспорт реквест 3,5 месяца, мой муж 7 месяцев 7 днйе так что я понимаю что такое быть Ждуном визы, а потом ждуном вклейки визы.
-
Значит есть какая-то там градация.. 🤔
-
Ну це треш, я собі робила то місяць на запрос чекала А це сестрі все заповнила, вони здали біометрію і все, запрос
-
Я думаю не будуть довго чекати, бо в Львові на здачі сказали що чекати максимум до місяця
16 Jan 2023, 06:08
165045/286241
about an hour ago