Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Viktory♥️
    wrote on last edited by
    Я думаю не будуть довго чекати, бо в Львові на здачі сказали що чекати максимум до місяця
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    S Z
    wrote on last edited by
    Наприклад? Список відмінностей у наших анкетах: - Паспортні дані. - Дані батьків. - Назви компаній, в яких ми працювали (на однакових ролях, зі схожими повноваженнями). - У мене паспорт старий, іще з 2015-го року і містить повну історію подорожей за останні 5 років. У дружини новий, з 2021-го, і, звісно, не містить нічого. Якщо щось впливає, то це останній фактор, якщо інспектор вирішив перевірити історію перетинів кордонів моєї дружини, через запит до прикордонних служб відповідних країн (вони так роблять взагалі?). Але мені здається, що так далеко вдумуватись немає потреби.
    1 Reply Last reply
    0
  • t690702144T Offline
    t690702144T Offline
    Teta008
    wrote on last edited by
    Моя мама с сестрой будут сдавать в марте биометрию во Львове, надеюсь реквест быстро получат. Они в Канаду полетят к нам в гости так как сейчас наверное не успеют в Тбилиси к нам. Надеюсь хоть они 4-7 месяцев не будут ждать реквеста🥺
    1 Reply Last reply
    0
  • t1696485123T Offline
    t1696485123T Offline
    Екатерина
    wrote on last edited by
    Добрый день, кто в Стамбуле делал мед. обстеження для work permit отзовитесь 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Александр Ф.
    wrote on last edited by
    Отменили
    1 Reply Last reply
    0
  • t667778598T Offline
    t667778598T Offline
    Marichka
    wrote on last edited by
    Привіт всім ! Підкажіть будь ласка по кваєт якщо виїжджаю друший раз в Канаду потрібно arrive can робити ?чи вже його відмінили ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Martins
    wrote on last edited by
    Я ищу личного онлайн-помощника, который может помочь мне размещать объявления об аренде в Интернете и получать 800 долларов США еженедельно, если вы заинтересованы, пожалуйста, свяжитесь со мной для получения дополнительной информации, спасибо ☺️💯 Ещё актуально?
    1 Reply Last reply
    0
  • t690702144T Offline
    t690702144T Offline
    Teta008
    wrote on last edited by
    До реквеста месяц?
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    если стоит апостиль, то украина признает это свидетельство. штампы в паспорт не нужно ставить
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    что значит проверяли? что проверяли?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алексей 𓆉
    wrote on last edited by
    все равно спасибо большое
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    чтобы она можно претендовать на work permit вам в первую очередь нужно будет доказать, что вы жили вместе минимум год. поездки и музеи это не доказывают
    1 Reply Last reply
    0
  • t535027856T Offline
    t535027856T Offline
    Валерія Гречук
    wrote on last edited by
    Скажіть, будь ласка, якщо тільки-тільки прилетіли в Канаду, але терміново треба виїхати за сімейними обставинами, то візу не обнулюють?
    1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    1) все зависит от провинции, в каждой свои правила. в общем случае - менять так же, как и любые другие. в самом плохом случае вместо прав принесете справку из консульства о стаже вождения 2) не знаю, но скорее всего нет. возможно зависит от провинции 3) опять же зависит от провинции. где-то просто меняют на канадские без экзаменов, где-то засчитывают стаж, но экзамены сдавать все равно 4) денег надо немного, но полную категорию вы при этом получите только года через три
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hubarenko
    wrote on last edited by
    Добрый вечер. Возможно кто-то сталкивался. Хотим подать анкету с ребенком(5 лет). С отцом в разводе и не общаемся. Разрешение на выезд от отца обязательно прикладывать?
    1 Reply Last reply
    0
  • t521656564T Offline
    t521656564T Offline
    Marina
    wrote on last edited by
    Всім доброго вечора! Підкажіть ,будь ласка, прийшли запрошення на вклейку нам батькам , дитині ні. Відправляти всі паспорти без погодження дитині ? Чи приймає консульство у Варшаві дитячі паспорти, якщо немає погодження на неї. Якщо ми будемо чекати погодження дитині ,то не вспіємо в 30 денний строк . Підкажіть., будь ласка , що ви робили в такій ситуації?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Aleksandr
    wrote on last edited by
    Что такое 3я страница?
    1 Reply Last reply
    0
  • t535027856T Offline
    t535027856T Offline
    Валерія Гречук
    wrote on last edited by
    Там просто конверт в коробку кладете і все. Коли забираєте, то фото паспорта і 3 сторінка, де написано, що ви заберете
    1 Reply Last reply
    0
  • t209498870T Offline
    t209498870T Offline
    Валя З
    wrote on last edited by
    Якщо батько не позбавлений батьківських прав - треба дозвіл, нажаль . Або може у вас є борг по аліментах - то якщо більше ніж за 4 міс - за законом дозвіл не теоа і можна з поясненням ту довідку з боргом надати. Я проходила той шлях. Можете пені написати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan Tishchenko
    wrote on last edited by
    Ребят, подскажите...если в Вену подавать паспорт жены на вклейку...без присутствия жены...то в конверт нужно положить все тоже самое что и при личной подаче? ( Passport, original passport request и consent 2ю страницу? ) А при заборе предъявить 3ю страницу консента чтобы паспорт дали? Подскажите пожалуйста, не хочу просто так съездить
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags