UA to Canada CUAET
-
Ви повторно заявку не подавали ?
-
логічно, що не другий варіант. перший або останній
-
привет! Пишу в кризис форму по поводу замы паспортов. выданы новые паспорта . Какой пункт выбрать? 1 пункт или второй?
-
Добрий день, що це за лист «POE letter of introduction» і де можна перевірити його наявність?
-
Кто знает пускают ли детей на самолёт без загранпаспорта? Дети вклеены в паспорт родителя и визы на детей тоже там.
-
Здравствуйте, подскжите, заполняю форму находясь во Вьетнаме (въехал сюда по рос заграну, есть рф паспорт выданный в Крыму) В форме есть вопрос про второе гражданство, так и не понял, крымское РФ гражданство признается или нет? (Обязательно ли указывать его в форме?)
-
Второй тоже имеет место быть так как реплейс - это замена? Или у меня переводчик хромает?)
-
Можно повторно подать?
-
Ні, не працювати, то батькам. Дякую)
-
тоді перекладіть lost, stolen or destroyed document. і це відноситься до immigration document, а не до паспортів.
-
якщо ви не ставили відмітку, що хочете працювати, листа не буде.
-
У візіторськмх візах його немає?бо я дивився у себе і не побачив такого листа...
-
Благодарю
-
обязательно
-
на пошті або в кабінеті. зазвичай після вклеювання візи. звісно, якщо ставили відмітку, що хочете працювати
-
t.me/UAtoCanada/198118
-
Я ставив що хочу ,але у мене щось немає його на пошті також не бачу його у чому тут може бути річ?
-
Також ставив відмітку, але листа на пошті нема. Віза вклеєна в минулому році. В папці спам також не було цього листа.
-
Зравствуйте, хотіла запитати можливо хтось відправляв дитячі паспорта в Відень без запрошення на вклейку але з паспортами та візами батків, вклеювали? Мені сказали що відправляли і получили але хочеться чуть більше відгуків
-
Мені прийшло від DPD повідомлення, щоб я бибрав яким чином хочу отримати листа - чи забрати в найближчому відділені або кур’єром до дому. Я вибрав у відділені - САМ!
16 Jan 2023, 06:08
165757/285876
about 2 hours ago