UA to Canada CUAET
-
прошу прощения что не сориентировался по времени! Я небыл вкурсе что Вы в Канаде!
-
у вас в запиті написано, які докази ви повинні надати.
-
дивіться на сайтах-агрегаторах ціни. ця інформація є у відкритому доступі. skyscanner.net
-
всі анкети розглядаються окремо і так.
-
То телефон не читає файл. Зайди з інакшого пристрою.
-
Це добре, але мене цікаво куди то треба відправляти та у якої формі? Форматом одного файлу чи можна декілька
-
Теперь зная что Вы в Канаде, но не зная в каком именно часовом поясе, но понимая что Вы уже коммуницируете, значит не ночь, все же поинтересуюсь - была ли возможность связаться по телефонной линии с службой для уточнения информации по выплатам? Заранее спасибо за ответ!
-
Всем привет 👋 могу ли я отправить от своего имени паспорт на вклейку чужого человека и потом получить обратно курьером ?
-
подзвонила тільки що — мені відповіли, що усі зможуть подаватись до 30 червня, тож я навіть не знаю, що і думати.
-
тому що так зручно подаватись
-
у вас в профілі є посилання how to sumbit documents. там ви побачите віконечка і кнопки для завантаження документів. але завантажити у кожному розділі можна лише один файл, тож якщо буде багато сторінок, їх треба об’єднати.
-
Понял Вас, спасибо! Вообщем узнаем от новоприбывших после 31го Марта )))
-
Ми 6 місяців рівно чекали, але вклеїли швидко за 10 днів.
-
@morkovnayal посилання на інші групи заборонено. якщо хочете опублікувати новину, скопіюйте текст.
-
CUAET? Подати заявку можна до 31.03
-
❗️За офіційними даними, розіграши безкоштовних квитків від Miles4Migrants тепер доступні тільки тим, хто ВЖЕ ПІДПИСАН на розсилку. Нажаль, зареєструватись на розсилку посилань для розіграшів, більш не можна.❗️ Скопировала из другой группы, файлы сюда прикреплять вроде нельзя, но такая информация есть на сайте у них