UA to Canada CUAET
-
Привіт. Хто підкаже як покроково підтвердити диплом через WES..?
-
Вітаю! Підкажить будьласка якщо на беометрію сдавала в Варшаві, чи можно в іншу країну на вклейку отправити що б було бистріше?
-
Добрий вечір,хто підскаже як правильно писати в кризову форму 🙏🙏мені прийшла віза,а чоловіку та дитині немає запрошення.По кожному окремо писати в кризову форму чи в одній заявці?якщо я буду писати про 1 дитину,вказувати дані все про дитину чи свої дані,типу чи може маленька дитина саме подати таку заявку ?
-
тільки в кінці вона сама підписує свою анкету, не ви своїм ім’ям)
-
проблема учасниці, виявилась в тому, що анкету дитини підписувала мати, а дзвонив на гарячу лінію батько. дізнаватись про анкету може лише та людина, яка підписувала дитячу анкету. коли подаєтесь на куает, форма представника не потрібна. тому що анкету і так має підписувати один із батьків.
-
Добрый вечер. Пожалуйста подскажите . Нужно отправить разрешение от отца на вывоз ребёнка в Канаду. Мы не знаем пока штат куда мы поедим и не знаем дату . Что тогда нужно писать
-
Я зрозуміла ,а підскажіть ще таке питання ,хочу про дитину написати на кризову форму та треба зазначити номер заявки,я побачила,що в табличкі у дитини вказан один номер заявки ,який починається на букву B,а в автоматичному листі номер заявки на букву V?це так у всіх ?чи це у мене помилка в системі ?
-
тому що ви вже розпочали анкету іншу. вона є в розділі continue application you haven`t submitted
-
Дд, підскажіть будь ласка, в Канаді заново подаюсь на візу, роблю все по інструкції. Перший раз мене викинуло з сайту, а тепер не з‘являється строка, в якій можна податись на візу
-
t.me/petstocanada
-
Знайшла, дякую
-
ми же вже сьогодні обговорювали. пошукайте по чату.
-
Дмитро, це чат по куает, а не чат, де обговорюються загальні суб’єктивні питання на кшталт “що робити зі своїм життям”)
-
судя по постановке вопроса - нет)