UA to Canada CUAET
-
Прочитав Ваш результат телефонного дзвінку. Можливо що "and have been granted temporary resident status on or before March 31, 2023" мається на увазі, що отримали візи до 31.03? Бо все ж таки в з закріпленому повідомленні немає відповіді як ви розумієте цю умову вище...
-
Доброго вечора. В Парижі вклеюють візи дітям без реквестів.. якщо треба допомога, пишіть в приватні повідомлення.
-
статус появляется именно в момент пересечения границы, не в момент получения визы - он подтверждается документом IMM1442, то есть study/work permit/visitor record. то есть если следовать букве закона, то помощь полагается действительно только тем, кто приехал до 31 марта. но организация, выдающая эту помощь, этого _на сегодняшний день_ не подтверждает. кому больше верить - неизвестно
-
можливо і так. але я роблю висновки з того, що тут принесли по цій темі. і що випливає з інформації на сайті. що з цим робити — вирішувати вам. я ще постараюсь написати Трюдо, подивлюсь що мені скажуть. t.me/UAtoCanada/199188
-
Теперь понятно. Спасибо за разъяснения. Я хотел ехать в мае. Теперь есть над чем подумать.
-
Підкажіть,будь-ласка. Здача біометрії швидко відбувається? Та чи бували затримки? Намагаюсь купити квитки на автобус
-
У Лондоні. Просто залишатися там не плануювала зовсім. То краще узяти уночі зворотній автобус? Може бути таке,що возьму біометрію на 9 і аж до вечера там буду?
-
Добрий вечір, допоможіть,будь ласка, як внести зміни дитячих паспортів?
-
я вже видалила 3 однакових запитання від вас. наступного разу я вас поставлю в read only, якщо ви не перестанете спамити в чаті.
-
пошук по чату ефективніше, ніж кожну годину запитувати питання, відповідь на яке вже є.
-
Так человека игнорят походу 😂
-
Здравствуйте, кто делал визу внутри Канады, подскажите как правильно подать на визитор. Я подал но никакого ответа нету уже 2 недели
-
інструкція є в закріпленому повідомленні. зараз строки розгляду візи всередині Канади довші, ніж 2 тижні.
-
Подскажите пожалуйста если мы приедем до конца учебного года, как быстро возможно устроить ребёнка в школу, чтобы complete учебный год. Спасибо
-
Ребята, если я отправил свой паспорт. С письмом об апрув и все. Все хорошо? Я не отправил VFS consent form