UA to Canada CUAET
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка, якщо я вже через кризис форм відправила їм подовжений паспорт дитини і зробила на цьому акцент, все одно потрібне пояснювальний лист?
-
Гірше від цього не стане.
-
Можна уточню у Вас? Ми теж подали біометрію в Празі, а про вклейку не запитали. Теж потрібно на здачу паспорта записуватись туди?
-
Ні як прийде відповідь і прийти туди
-
Нормальный сервис, перевожу из Нидерландов в Польшу и Украину регулярно
-
Доброго дня. Хтось може підсказати як повинно виглядати letter of introduction? Бо написав в кризис форму і отримав ось це. Розумію, що це просто автоматична відповідь з сумарним підтвердженням моєї аплікації?
-
А як її ім'я - Аніфа? 🫣
-
Для тех, кто уже в Канаде, в Торонто, и собирается получать банковскую карту В банке CIBC работает девочка из Украины. То есть, это человек, который поймет Вас и поможет, общаясь с Вами на УКРАИНСКОМ, РУССКОМ языках. Можете показать визитку охраннику, он подведёт Вас к этой сотруднице. Это не реклама банка и услуг конкретных людей,это реальная помощь на этапе нашей адаптации к языку. Думаю, можно назначить время по телефону, или уже придя в банк.
-
какое красивое имя… едем к ней.
-
Анифе!!!Крымскотатарское имя!!!
-
Anife
-
А ви вже отримали візу? Цей лист приходить після вклеювання візи. Принаймні нам так прийшло!
-
Лист має бути у вас в кабінеті, ви дозапрошували його чи просто питали про нього?
-
Letter of Introduction приходить після Original Passport Request.
-
Доброго дня Підкажіть, будь ласка, як анулювати канадську візу?
-
Дозапрашував. Бо 17 січня прийшов паспорт реквест і 25 було файнал десішн, а леттер оф інтродакшн не прийшов
-
Не можу зрозуміти як на сайті податись на вклейку візи, хто робив? по цій інтрукції робити?
-
Написати в кризову форму
-
А як його запросити ?
-
Поменять паспорт
16 Jan 2023, 06:08
166663/287628
15 minutes ago