UA to Canada CUAET
-
Можете зайти в профільні чати та пошукати інформацію там ще. Були джуни, які знайшли роботу, але провінцію не знаю. Є стаття на доу про розробника з Харкова, який переїхав в Монреаль до війни та його роздуми там
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка. Хто ще чекаю візу по CUAET ? Нещодавно дізналася що після 31 березня можливо закриють цю програму. Як гадаєте що буде з тими хто ще чекає і навряд чи вийде приїхати в Канаду до 31 березня ? Дякую 🙏🏻
-
головне до 31 березня встигнути подати заявку
-
Их заявки рассмотрят и выдадут визы. 31 марта последний день подачи заявок
-
Все будет окей)
-
А вот эта штука не касается Украинцев которым дали воркер визу?
-
А что за программа иммиграции, что она дает?
-
На піар я точно не упушчу такої можливості
-
А большой процент отказов по этой визе?
-
Да вы визу получите сначала. А если уже есть - проживите 3 года и попробуйте соответствовать их требованиям. Выглядите как очередной коллекционер. Может у вас вообще несростон там выйдет, а вы уже про ПР думаете.
-
Кто-то вклеивал визу в Лондоне?
-
Доброго дня, хто летів вже до Канади, порадьте будь ласка авіакомпанію через яку летіли?🙏🏻
-
У мене віза давно,і не 3 роки , а пів року в манітобі і саскачевані і англійська на 4 рівень і хватає,просто треба помучитись у глуші і за копійки,але то того варте...
-
B1 це хороший середній рівень
-
Ну это уровень В1, впечатлять нечем. А работа постоянная у вас? Вы на протяжении года не меняя профессию работаете?
-
А в мене b2 і я б не сказав що це вільне спілкування. Потрібно практикуватись(
-
Я и не говорю плохой. Ну явно не для англоговорящей страны. Тут впечатлять нечем. В1 - это относительно уверенное общение на повседневные темы, времена и словарный запас больше.
-
LOT+Condor
-
Какие города принимают из Украины? В плане первлй помощи по размещению
-
Отели по какой цене ?
16 Jan 2023, 06:08
167466/287104
about 2 hours ago