UA to Canada CUAET
-
Підкажіть, хтось віддавав на вклейку канадської візи паспорт у Бразилії? Ситуація така: на початку червня подала документи на кан. візу. Мені прийшло запрошення на вклейку десь перед груднем, вклеїла. А дитині прийшло запрошення тільки 25 січня 2023. Ми не дочекалися і зараз у Бразилії, хотілося б вклеїти візу малому все ж
-
У вас всё будет хорошо, можете спокойно лететь)
-
Кого то депортировали с этой визой? Есть отказы на границе ?
-
Привіт )) Чи реєструвався хтось на біометрію в Прагу (Чехія)? Я щойно реєструвався і в мене чомусь не просило IRCC номер. Просто по мейлу і даті народження зареєструвало мене на біометрію . Чому питаю? Бо в листопаді реєстрував батьків на біометрію у Відень то просило вказати IRCC номер. Тепер от думаю чи правильно я все зробив, якщо в мене не просило. Може в когось зараз була схожа ситуація ?
-
Можливо комусь знадобиться)) Я підготувала , для тих хто не знає як відправляти , пишіть в особисті як щось не зрозуміло !
-
Добрый день! Моей дочери 18 лет, она приехала в Канаду до начала войны по visitor visa. В апреле получила Work permit по CUAET (на тот момент у неё до июня был study permit), в июне виза закончилась. Сейчас учится в школе в 12 классе по Work permit родителей. Подскажите пожалуйста как в этом случае надо заполнять, что она собирается делать в Канаде, находится ли она на иждевении родителей (да находится) и т.п.?
-
Artem 👆👆👆
-
В инструкции как-то по другому идут вопросы
-
ви маєте на увазі подачу на візу всередині Канади? інструкція є в закріпленому, подаватись на візу вона повинна на підставі свого ворк перміту. в переліку документів для подачі немає proof of funds, а в самій анкеті вона на питання про funds, може написати декілька тисяч кад, і когось із батьків.
-
в якій інструкції? це ж питання у профілі. ви відповіли візитор — у неї є ворк перміт, наскільки я зрозуміла з вашого повідомлення. на візу всередині Канади не можна подаватись, коли статус візитор. якщо у неї є ворк перміт, то її статус воркер і потрібно подаватись на підставі ворк перміту.
-
Понял, спасибо! Меняю на worker. Подскажите а мед осмотр это не то же самое что и осмотр что проходишь у семейного доктора?
-
Да, но это было в 21 году
-
ні, медогляд — це не огляд у сімейного доктора. це в спеціальних клініках суто для ircc. більше про це в закріпленому написано. я так розумію, у неї був стаді перміт ще перед війною, тож вона проходила медогляд, для того, щоб студ візу отримати?
-
зараз діє temporary public policy — хто проходив медогляд протягом останніх 5 років, ще раз його проходити не потрібно. ось інструція, що потрібно ввести. розділ In-Canada applicants: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams/requirements-temporary-residents.html
-
ні, ні на що не впливає і проблем не буде
-
Отлично, спасибо ) как я понял надо будет подгрузить в Supporting Documents, Proof of upfront medical exam (required)
-
так, все правильно.
-
Можно и прождать еще 6 месяцев из за конфликта двух ваших апликашек в системе ))) это не работает !