UA to Canada CUAET
-
🚩 По Украинскому рецепту можно купить рецептурные препараты в Канаде ? Или нужно будет обменять ??
-
Так
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, записалася на подачу паспортів на вклейку візи у Варшаві. Чи зможу я сама особисто забрати паспорти назад? Чи не потрібно сплачувати доставку курьєром? Про готовність паспортів - видно в кабінеті, чи приходить смс на телефон? Буду вдячна за відповідь!
-
Нужно ли подтверждать запись?
-
Такая же ситуация
-
Добрый день, скажите пожалуйста, как понять пришлют ли мне они паспорт с визой почтой или нужно самой идти забирать ? Доставку я не оплачивала , но мне пришел чек на почту, в котором указано, что услуга доставки обратно 0€. Теоретически, мне могут его и почтой отправить Не знаю как понять 😅
-
Здравствуйте!!! Подскажите пожалуйста, нужен ли адрес постоянной прописки для получения единовременной материальной помощи ? Не нашла именно эту информацию. То есть можно ли получить эту помощь сразу по приезду приживая во временном жилье ?
-
Добрий день, підкажіть чи можна пройти мед.комісію в Києві? Щоб не гаяти часу в Канаді?! Дякую за відповідь
-
а ви в Варшаві віддавали на вклейку?
-
Я забирала паспорт з готовою візою особисто, взагалі нічого не платила. Здала на вклейку в понеділок, а готовий вже був у четверг, записалася y VFS на passportcollection, на п'ятницю. Роздрукувала запис та прийшла забрала.Візьміть із собою паспорт український, або ще якийсь документ що посвідчує особу. Повідомлення про готовність приходить на e-mail
-
Дякую дуже) Швидко вам вклеїли, бо чула що до 6 тижнів
-
Так, теж особисто відносила. Головне записатися у VFS, взяти із собою роздруківку запису, сам паспорт, та consent form, її можна знайти тут у групі по пошуку, або там на місці заповнити.
-
Подскажите, дают ли выплаты в Ванкувере? Прочитала, что 1700$ на семью в течении 6 месяцев