UA to Canada CUAET
-
И номер по куда звонили им ?
-
Здравствуйте,отозвитесь, пожалуйста, возможно,кто летел через Лондон в Монреаль, вопрос не по визе
-
Доброго дня! Пошуком шукав та не знайшов відповіді. Ситуація наступна. Подав заявку на групу людей на біометрію у Львів. Отримали відповідь з датой та часом. Мені прийшов лист що мій візіт автоматично підтвреджено, але листа у закріпленні нема. Іншим учасникам групи, прийшли листи що візіит є. Та закріпка з листом та згодою на обробку персональних даних. У тексті листа є лінки щодо підтвердження візіту, але на портал не можливо зайти. що робити? Якщо є лист с датою та часом, можна їхати спокійно? Дуже дякую за відповіді
-
десь біля 0
-
Дуже дякую, але мені не прийшов сам лист, зі згодою та іншим, тільки дата та час, а іншим прийшов. Но я був ініціатором групи
-
В нас була така ситуація. Я подавала груповий запит на сім’ю. Прийшов лист мені і чоловіку з датою і одним часом на нас двох. Два дні ми намагалися підтвердити свій візит , ті ссилки не працюють. Тоді я написала їм листа у Львів, що ми підтверджуємо свій візит до візового центру на біометрію. Вони нам відповіли, що якщо вам назначено дату і час, це і є автоматично підтвердження. Тож не переживайте! Не забудьте все роздрукувати!
-
Спасибо🌺
-
Напишіть їм самі. Щоб бути спокійним. Вони відповідають на протязі 48 годин.
-
Дякую за інформацію.
-
Добрий день, прийшло запрошення на здачу біометрії до Львова на березень. Підскажіть будь ласка чи зараз платна здача біометрії чи ні?
-
Нy чтo, пoгнaли лить тpaф?) В нaличиe ocoбыe нeблoкиpyeмыe Facebook aккayнты! Oткpывaeтe aкк и c хoдy зaливaeтe тpaф нa любyю вepтикaль, вce тoнкocти нacтpoeны пpeдвapитeльнo. Этo ТOП aккayнты oт БЦ (МCC) 1) Oплaтa в usdt 2) 17% кoмиccия oт пoпoлнeния 3) Минимaльнaя cyммa пoпoлнeния 500$