UA to Canada CUAET
-
Банальне питання:А де тут питання писати? Бо я просто знаходжу лише готові питання -аідповідь. А де звернутися не знаходжу. Моду звісно через crisis😅. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc.html
-
Добре, тоді напишу через кризову і спробую подзвонив. Бо дзвонити останнім часом теж не виходить, каже що перевантажені оператори
-
Скажите п-ста, имеется "свидетельство о гражданстве Украины" но на данный момент нет украинского паспорта (возьмет сделать около 3х месяцев), во время подачи на CUAET через IRCC Portal (с помощью Израильского загран паспорта) получаю сообщение ниже. Насколько я понимаю, главный заявщик не может подаваться с eTA. Как быть в таком случае? You're eligible to apply for an Electronic Travel Authorization (eTA) If a member of your group wants to apply for an eTA to visit Canada only, you can do so directly via the eTA application. If you decide to include an eTA applicant in your group, the eTA applicant can't be the principal applicant or head of family. You must choose a person in your group that is applying for a visa, study or work permit. After these applications are completed and paid for, the eTA applicant will be sent to the eTA application to apply and pay for their eTA.
-
в закріпленому є посилання «все про медогляд». там є інформація t.me/UAtoCanada/143147
-
Підскажіть будь ласка, можна спочатку подати анкети себе і чоловіка на куает, а пізніше з того самого акаунту на дітей? Бо дітям ще виробляють закордонні паспорти нові.
-
краще їх подавайте одразу, по свідоцтву про народження, тому що дітей розглядають довго. потім як буде схвалення візи їм, відправите нові паспорти.
-
Вітаю. Питання скоріше до дівчат :) Чк в Німеччені зробити посвідчений дозвіл батька на вивіз дитини з Німеччини до Канади, хтось таке робив і як?
-
Всім привіт. У мене питання. я прилітаю в канаду десь 20 березня.. я мушу почекати і знаходитись в Канаді щоб отирати фінансову допомогу в 3 тисячі, або чи можу практично одразу поїхати наприклад в закордон, в США і вже там отримати свою фін. допомогу на рахунок? У мене просто в США живе друг і я хотів деякий час з ним провести. Всім дякую
-
-
Оце прекол… Можна сразу в США і вже там отримати капустиння))