UA to Canada CUAET
-
Спасибо
-
Так нужно и доверенность и письмо от руки написанное?
-
Підскажіть будь ласка, можна спочатку подати анкети себе і чоловіка на куает, а пізніше з того самого акаунту на дітей? Бо дітям ще виробляють закордонні паспорти нові.
-
Доверка от руки + перевод (не нужен нотариус) + нац паспорт где роспись Все в один pdf , и вперед
-
Підскажіть яи після 31 березня будуть видавати ворк перміт
-
краще їх подавайте одразу, по свідоцтву про народження, тому що дітей розглядають довго. потім як буде схвалення візи їм, відправите нові паспорти.
-
Вітаю. Питання скоріше до дівчат :) Чк в Німеччені зробити посвідчений дозвіл батька на вивіз дитини з Німеччини до Канади, хтось таке робив і як?
-
Всім привіт. У мене питання. я прилітаю в канаду десь 20 березня.. я мушу почекати і знаходитись в Канаді щоб отирати фінансову допомогу в 3 тисячі, або чи можу практично одразу поїхати наприклад в закордон, в США і вже там отримати свою фін. допомогу на рахунок? У мене просто в США живе друг і я хотів деякий час з ним провести. Всім дякую
-
Чисто теоретически если вы получите в канаде sin number и откроете банк счет , то на помощь заполните на сайте и в течении пяти дней прийдет. Думаю можно выехать, но а лучше всего перестраховаться подождать. Вам же нужно будет закрыть счет.
-
Так є, діюча ще до 2026 року
-
У вас есть виза в США?
-
Оце прекол… Можна сразу в США і вже там отримати капустиння))
-
Дивись що в самого нічого не відросло, розумник
-
Після таких схем відростають пейси)
-
Я нашел этот закреп, но там описано как заполнять для взрослого, а кто-то делал это для несовершеннолетних детей? Чтоб визу вклеить в паспорт. Иммиграционный офицер в аэропорту сказал что нужно паспорт отправлять в другую страну, мол Канада не вклеивает… 🤷🏻♂️
-
Доброго вечора! Скажіть, будь ласка, якщо я маю відкриту візу до 2027 року до Канади Visitor, то я можу по цій програмі їхати чи, це необхідно якусь іншу візу чи ще щось додаткове, якщо планую там працювати?
-
в інструкції є пояснення, що робити якщо візитор рекорд. будьте уважні
-
Привіт. Якоюсь з них скористались?
-
добрый вечер подскажите пожалуйста кто в курсе возможно ли еще будет получить фин помощь если прилететь в канаду в апреле? я имею ввиду что раз программу закрывают в конце марта или эти события не связаны и закрывают только прием новых заявок
-
😁 в Канаду только за фин помощью собрались? так ее не много) А так: все ответы уже есть в чате) пользуйтесь поиском 😉🤫
16 Jan 2023, 06:08
167993/286269
about an hour ago