UA to Canada CUAET
-
Підскажіть будь ласка, можна спочатку подати анкети себе і чоловіка на куает, а пізніше з того самого акаунту на дітей? Бо дітям ще виробляють закордонні паспорти нові.
-
краще їх подавайте одразу, по свідоцтву про народження, тому що дітей розглядають довго. потім як буде схвалення візи їм, відправите нові паспорти.
-
Вітаю. Питання скоріше до дівчат :) Чк в Німеччені зробити посвідчений дозвіл батька на вивіз дитини з Німеччини до Канади, хтось таке робив і як?
-
Всім привіт. У мене питання. я прилітаю в канаду десь 20 березня.. я мушу почекати і знаходитись в Канаді щоб отирати фінансову допомогу в 3 тисячі, або чи можу практично одразу поїхати наприклад в закордон, в США і вже там отримати свою фін. допомогу на рахунок? У мене просто в США живе друг і я хотів деякий час з ним провести. Всім дякую
-
-
Оце прекол… Можна сразу в США і вже там отримати капустиння))
-
Я нашел этот закреп, но там описано как заполнять для взрослого, а кто-то делал это для несовершеннолетних детей? Чтоб визу вклеить в паспорт. Иммиграционный офицер в аэропорту сказал что нужно паспорт отправлять в другую страну, мол Канада не вклеивает… 🤷🏻♂️
-
Доброго вечора! Скажіть, будь ласка, якщо я маю відкриту візу до 2027 року до Канади Visitor, то я можу по цій програмі їхати чи, це необхідно якусь іншу візу чи ще щось додаткове, якщо планую там працювати?
-
в інструкції є пояснення, що робити якщо візитор рекорд. будьте уважні
-
😁 в Канаду только за фин помощью собрались? так ее не много) А так: все ответы уже есть в чате) пользуйтесь поиском 😉🤫
-
в Канаду всегда нужно было ехать уже с суммой денег :) даже сейчас не исключение.. увы..