UA to Canada CUAET
-
Так
-
Всім привіт Якщо батько на даний чаас знаходиться закордоном (виїхав за пів року до війни) а дитина з мамою в Україні то якщо дитина вказує своїх батьків, чи записувати адрес батька там де він знаходиться закордоном? (Місто, адрес, поштовий індекс) Буду вдячний за відповідь
-
Мне сказали ждать минимум 6 месяцев для принятия решения по гражданам рос. Ну и в других группах пишут +\- тоже самое, что для иностранцев сроки ожидания от 6 месяцев :(
-
Пришло такое письмо мужу! Please provide a fully completed and detailed IMM5546 Details of Military Service table. Что это значит?
-
Добрий день! Мене звати Анна, я пропоную заняття з англійської мови діткам від 6 до 14 років(з 1 по 9 клас). 💻Уроки проходять в інтерактивному форматі, включають: читання, письмо, аудіювання та розмовну практику в цікавій ігровій формі. В своїх уроках я використовую навчальні відео, квести та відеоігори, які ми проходимо разом. До кожного учня маю індивідуальний підхід, враховуючи рівень та інтереси. Школярам допоможу надолужити шкільну програму. ✅Тривалість заняття - 1година, вартість 250 грн (онлайн). ✅Також зараз набираю міні-групи(від 3 до 5 діток). Ціна за одне заняття(тривалість 1 година): 150грн. На наших групах ми будемо розвиватись у всіх напрямках, які допоможуть оволодіти мовою. Це аудіювання, читання, писання, граматика, розширення словникового запасу і найголовніше, отримаємо незамінні навички комунікації англійською мовою. Саме остання навичка допоможе як умога скоріше будувати і використовувати в мовленні конструктивні речення та вільно спілкуватись на будь-які теми. 📚Перша група(8-9 років) 📚Друга група(10-11 років) 📚Третя група(12-13 років)
-
Це значить що йому треба вказати усі періоди служби в Збройних силах чи поліції чи інших службах. Коли скачаєте цю анкету й перекладе Вам буде зрозуміло.
-
Как найдете - дайте ссылку. Ибо в других ин.группах кто подавался на куает, пишут что ждут с апреля, мая, июля. И ещё не получили запрос на вклейку.
-
Добрый день,шановні! Скажіть в яку графу загрузити резиденцію?
-
Переформулируйте вопрос 😉 Непонятно, о чем вы спрашиваете
-
Я маю резиденцію . При заповненні анкети треба добавити її фото і в який пункт?
-
Я не совсем поняла... Просто заполнить на английском? Или нужно военный билет переводить на английский, заверять нотариально и только потом отправлять?
-
Та ерунду вы слышали, ей богу 🙂 Для программы главное гражданство Украины или быть членом семьи гражданина Украины. Место вашего рождения никого не интересует. Все заявки рассматриваются отдельно. Ждите и не слушайте всякие глупости 😉
-
В конце где все доки загружает, есть графа other document, можно там
-
Просто заполнить на англ.