UA to Canada CUAET
-
я же вам в повідомленні посилання написала як відкрити файл. t.me/UAtoCanada/166608
-
Добрый вечер. Кто-нибудь отправлял паспорта на вклейку визы из Литвы,Латвии или Эстонии в VFS Хельсинки?
-
скористайтесь пошуком по чату, не потрібно робити перекличку.
-
відкривати не в браузері. на відео все видно! я не знаю, як ще детальніше записати. подивіться як я відкриваю файл
-
Да.. Я пыталась в нём разобраться.... Но не понимаю, что нажимать... Застряли на Please wait и всё ((((
-
На скільки читала на сайті, якщо є вклеєна віза до Канади, підтверджений квиток на рейс туди і виліт з того самого аеропорта, що й приліт, то не потрібно
-
Якщо Львів, то 1-3 тижні.
-
зараз набагато скоріше, не три тижні. у мене в профілі написано: по куает я відповідаю тільки в чаті, не потрібно мені писати в приватні повідомлення. я записувала свого батька і онлайн і через імейл, через імейл зайняло 2-3 робочих дні
-
від 1 дня до півроку)
-
в цьому чаті не писали, що завжди потрібна. можете ознайомитись з інформацією: t.me/UAtoCanada/152808
-
Я читаю цей чат та ще кілька то пишуть, що потрібна.🤷🏻♀️ Напишіть, сюди, коли вам вдасться.
-
Спасибо Вам огромное!!! Через 20 минут попыток, наконец получилось скачать документы!! Только ещё вопрос: тут должна быть роспись мужа как я понимаю. А как её сделать? Распечатать документы, расписаться от руки, сфотографировать и отправить? Или как лучше?
-
Усім привіт. Хто знає чи є сенс приїжджати до Канади на короткострокову перспективу? (У цілях заробити та відкласти гроші). Англійську знаю на розмовному рівні. Дуже цікавить це питання, може хтось так працював, або має знайомих, які так робили
-
Я б і не писала вам, у мене стоїть обмеження на часі. Я не зрозуміла, що вас обурило? Бо мою сестру з чоловіком записали за два тижні, я написала 1-3 тижні.
-
Хто відкривав транзитну англійську візу в Польщі? Як саме ви це зробили? Бо на сайті не до кінця зрозуміло.
-
зараз записують дуже швидко — можете побачити у повідомленні вище вашого, як швидко записали.
-
Я не зрозуміла про "3 тижні". Я написала 1-3 тижні.
-
23го января написал письма, 24го ответ - запись на 24ое февраля... П. С ох уж этот рандом с датами... Годовщина... Вовремя тёща будет сдавать.. =/ :))
-
це зовсім інша форма. її не потрібно заповнювати. на питання are you applying on behalf of someone else потрібно відповідати no. за дитину і так один із батьків підписує анкету, ця форма не потрібна
-
де ви побачили обурення? у мене в профілі написано, де саме я спілкуюсь на тему куает. я вам у чаті відповіла, а не в приватні повідомлення написала.
16 Jan 2023, 06:08
168324/287194
39 minutes ago